Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ezybox Hotshoe Kit 54x54cm

Lastolite Ezybox Hotshoe Kit 54x54cm

305913
2 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Ezybox Hotshoe Kit 54x54cm
Ezybox Hotshoe Tilthead m/5/8"
LastoliteEzybox Hotshoe plate
3 943 NOK
Ezybox Hotshoe Kit 54x54cm
Diffusorkit till EzyBox 54 cm hotshoe
Creative mask strips 54 cm
4 279 NOK
Lastolite Ezybox Hotshoe Kit 54 cm Konverterer din batteriblits fra hardt direkte lys til bløtlys. Monteres på lampestativ eller en kamera brakett. Legges sammen som de Øvrige Ezybox modellene. Hotshoe Kit består av: Softbox med plate, lampestativ (4-leddet), tilthead brakett, teleskop håndtak (38-80cm), polstret skulderbag og rund bæreveske.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.