Barndoors

Barndoors, eller låvedører på norsk, er en type lysformer som du fester på blitsen eller lampen for å styre lyset. De monteres enten direkte på lampen, på reflektoren med for eksempel Bowens- eller Profoto-fatning eller på et LED-panel. Klaffene åpnes og lukkes avhengig av ønsket effekt. Avhengig av hvor mye du bretter klaffene, kan lyset variere fra stort og bredt til målrettet og hardt lys som for eksempel er bra for å belyse en bestemt del. Vi har barndoors fra blant annet Godox, Profoto og Aputure. Handle i butikk eller direkte på nett.

Filtrering
  Viser 14 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen