Gam Filter frost halvhvit diffusjon 10-55, ark 50x60cm
Artikkelnummer: 34122

Gam Filter frost halvhvit diffusjon 10-55, ark 50x60cm

Filter frost halvhvit diffusjon 10-55, ark 50x60cm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
GamFusion er en unik og nøye gjennomtenkt serie diffusjonsmateriale.

Når strålekasteren velges med tanke på intensitet, lysbilde, størrelse etc blir det kanskje aktuelt å endre lysbildet noe. Det blir kanskje nødvendig å myke opp kantene, spre strålen, diffusere lysbildet eller redusere intensiteten.

Vanligvis må man minimere eller fjerne skygger for å unngå at et ansikt blir altfor skarpt belyst.

Med GamFusion er det enkelt å avgjøre hvilket diffusjonsmateriale som skal benyttes til hva, takket være at serien er trinnvis oppbygd på en logisk måte.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.