stativ-/paraplykit

Fotobestway stativ-/paraplykit

1012648
  • To blitsfester med leddet blitssko med paraplyfeste, samt universalfeste som passer alle stativer
  • Praktisk stativveske for beskyttelse og transport
  • To 90 cm universalparaplyer med avtagbar sølvreflektor med svart utside
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Ta med dig lyset
Et meget portabelt stativ- og paraplypakke for kamerablitser perfekt for utendørsfotografering. Dessuten får du med to blitsfester med vinklbar blitssko med paraplyfeste samt universalfeste som passer alle stativ, også vanlige kamerastiativ som belysningsstativ med stanard blitsfeste.

De medfølgende universalparaplyene har avtagbar sølvreflektorer med svart utside. Uten sølvreflektoren blir paraplyet en vanlig halvtransparent paraply.

Leveres med:

  • 2 stk Lysstativ standard blitsfeste (5/8") med 1/4"gjenger

  • 2 stk Blitsfester for paraply

  • 2 stk Universalparaplyer med diameter: ca. 90 cm

  • 1stk Transportveske

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.