Raster

Raster, eller grid som det også kalles, er et tilbehør til softbokser, reflektorer, lyspaneler og andre typer lys som brukes til fotografering. De kan sammenlignes med et gitter som du plasserer foran lyskilden. De er vanligvis laget av stoff og festes med borrelås, men kan også være laget av metall. Et raster påvirker lyset på en slik måte at lyset rettes rett frem med parallelle lysstråler, noe som gir et mer konsentrert lys. Vi har et bredt utvalg av raster i ulike størrelser og tettheter for lamper og studiobelysning. Handle på nettet eller besøk oss i butikk.

Filtrering
  Viser 42 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen