Reflektorer

En reflektorskjerm er et rimelig, enkelt og smidig verktøy for å forme lyset i bildene dine. En reflektor er bra dersom du vil at bildene skal lyses opp naturlig, men reflektoren kan også hjelpe til med å jevne ut mørke og uflatterende skygger i ansiktet. Hos oss kan du kjøpe reflektorer i ulike størrelser og farger, fra de mer rimelige alternativene til reflektorer av høy kvalitet. I sortimentet finnes varemerker som Godox, Profoto og Manfrotto. Kjøp reflektorskjerm hos oss, online eller i butikk.

15 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Størrelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.