sp.tech Lightstand LS-AC2835 Heavy Duty
sp.tech Lightstand LS-AC2835 Heavy Duty
sp.tech Lightstand LS-AC2835 Heavy Duty
Artikkelnummer: 1054936

sp.tech Lightstand LS-AC2835 Heavy Duty

Sterkt og stabilt lampestativ med luftdemping

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Perfekt for montering av tyngre foto-, video-, lyd- og lysutstyr
  • Tåler belastninger opp til 10 kg
  • Luftdemping beskytter fingrene og utstyret ditt
1 490 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du et stabilt og stort lett stativ som tåler tung belastning og er høyt? sp.tech LS-AC2835 gir deg muligheten til alt fra LED-belysning, blink til annet tyngre utstyr. Dette lampestativet tåler en belastning på opptil 10 kg og er tykkere enn enklere lampestativ, noe som gjør at det står stødig og stabilt. Benytt anledningen til å bruke et Heavy duty stativ til utstyret ditt - stabilitet uten kompromisser.

Fordeler

  • Perfekt for montering av foto-, video-, lyd- og lysutstyr
  • Håndterer belastninger opp til 10 kg
  • Vendbar tapp med skrugjenger 1/4" og 3/8" gjenger
  • Luftdemping beskytter fingrene og utstyret ditt
  • Dobbel avstivet benbase og ekstra stort fotavtrykk for økt stabilitet

Stabilt stativ for foto, video, lyd og lysutstyr

sp.tech LS-AC2835 kan håndtere belastninger på opptil 10 kg mens den bare veier 2,3 kg. Dette gjør at du enkelt kan bære flere lette stativer uten at det blir for tungt. Du kan enkelt feste LED-belysning, blits, reflektor eller annet utstyr som har enten 1/4" eller 3/8" gjenger eller 5/8" feste ved å bruke den vendbare tappen som følger med når du kjøper lampestativet.

Lett stativ som tåler høy belastning

Det lette stativet har et stort fotavtrykk som gjør at vekten fordeles effektivt og at stativet står stødig. Dette gir deg muligheten til å bruke tyngre utstyr og fremfor alt er det utmerket å bruke sammen med bakgrunnsbom (krever to lampestativ).

Luftdemping – beskyttelse for både dingser og utstyr

Har du rett om både fingrene og det utstyret ditt? Ingen fare! Sp.tech LS-AC2835 er luftdempet, noe som betyr at stolpene på lampestativet bremses automatisk når du slipper stolpenes spenner, slik at utstyret ditt senkes rolig og kontrollert. Dette beskytter både utstyret og fingrene.

Sammenlign lampestativ fra sp.tech

Det er flere lampestativ fra sp.tech LS-AC serien å velge mellom, i tabellen under kan du sammenligne egenskapene mellom de forskjellige stativene.

Lys stativ LS-AC2470 LS-AC2820 LS-AC2835
Høyde 84-247 cm 83–282 cm 127–284 cm
Kollapshøyde 73 cm 96 cm 104 cm
Laster 4 kg 10 kg 10 kg
Vekt 1,6 kg 1,8 kg 2,3 kg

Ikke glem tilbehøret til lampestativet ditt

Benytt også anledningen til å kjøpe tilbehør som letter bruken av stativet ditt, som bakgrunnsbommer, klemmer, holdere eller sandsekker. Du finner alt dette under den aktuelle tilbehørsfanen.

Leveres med

  • sp.tech LS-AC2835
  • Vendbar tapp med 1/4" og 3/8" gjenger
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen