Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Dagslyspære 30W E-27

Fotobestway Dagslyspære 30W E-27

1009121
139 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fotobestway Dagslyslampe 30W E-27

Denne dagslyslampen fra Fotobestway er på 30w, spiraltype og designet for både fotografi og filming. Med en fargetemperatur på 5400 ° K er den både kraftig og nyttig, enten du fotograferer analogt eller digitalt.

Fordi den avgir ca. 6 ganger mer lys enn en tilsvarende glødelampe, gir den dessuten en 80% energisparing. Fungerer i vanlige E27-stikkontakter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.