Godox Studioblits QT600IIIM
Godox Studioblits QT600IIIM
Godox Studioblits QT600IIIM
Godox Studioblits QT600IIIM
Godox Studioblits QT600IIIM
Godox Studioblits QT600IIIM
Godox Studioblits QT600IIIM
Godox Studioblits QT600IIIM
Artikkelnummer: 1053948

Godox Studioblits QT600IIIM

Profesjonell studioblits med HSS og raske brenntider, 600 Ws

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Ta bilder på opptil 20 bilder per sekund
 • Frys motivene dine når de er i bevegelse – raskeste brennetid på opptil 1/23 100-tallet
 • Ta bilder med raske lukkertider på opptil 1/8 000 – High Speed Sync
6 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox QT600IIIM gir deg profesjonell kvalitet og gir deg som fotograf alle muligheter for raske brenntider, ladehastigheter og stabil fargetemperatur. Godox QT600IIIM har High Speed Sync, maskeringsmodus og et LED-innstillingslys – alt for å gjøre fotograferingen enklere.

Fordeler

 • Ta opptil 20 bilder per sekund
 • Raske ladetider - 0,01–0,9s!
 • Frys motivene når de er i bevegelse - raskeste brenntid opptil 1/23 100s
 • Ta bilder med raske lukkerhastigheter på opptil 1/8 000s - High Speed Sync
 • Stabil fargegjengivelse - perfekt for produktfotografering
 • Enkel å justere styrken med presis kontroll
 • 40 watt LED-innstillingslys (1-100 %)
 • Innebygd 2,4G trådløs mottaker - Kompatibel med X1, X2 og Xpro Flash-sendere

Raske brenntider og stabil fargegjengivelse

QT-serien fra Godox er et meget kapabelt system med profesjonelle funksjoner og raske ladetider. Du kan justere blitsen fra når du stiller blitsen med full styrke (1/1) ned til minimumsstyrken på 1/256. Ved laveste effekt har du direktelading og en brenntid på 1/23 100s, så du trenger aldri å vente på at blitsen skal lades under fotografering på lav effekt. Brenntidene reduseres ved blink jo mer du øker effekten, Godox QT600IIIM har en brenntid (t0.1) på 1/23 100 ved laveste effekt opp til 1 / 530s ved maksimal effekt.

Frys bevegelser med raske brenntider
Med raske brenntider (speed) eller High Speed Sync kan du fryse bevegelser ved hjelp av blitsen.

Fire forskjellige opptaksmoduser - Normal, hastighet, High Speed Sync og multi

Normal

Du kan velge å fotografere i normal modus, som gir deg optimal fokus på riktige farger med en stabil fargetemperatur på 5600K (+/- 200K - industristandard), som er perfekt når du ønsker et konsistent resultat om og om igjen.

Speed

Trenger du ekstreme brenntider og hurtiglading, er det hastighetsmodus (speed) som fokuserer på å generere raske ladetider og brenntider ved å prioritere dette i tillegg til fargestabiliteten (51200–9500K). I denne modusen fryser du bevegelser ved hjelp av blitsen.

High Speed Sync

Fotograferer du i lyse omgivelser, med liten dybdeskarphet (stor blenderåpning, f /) eller trenger du å bruke raske lukkerhastigheter? Da bør du bruke High speed sync-modus som gir deg muligheten til å fotografere med lukkerhastigheter på opptil 1/8 000s. I denne modusen fryser du bevegelser med kameraets lukkerhastighet.

Multi-flash modus

Denne modusen lar deg lage bilder av bevegelse, for eksempel en danser som mottar flere blink under samme eksponering, som ser ut som danseren beveger seg i bildet ettersom danserens bevegelse og silhuett multipliseres i bildet.

Danser fotografert med Godox QTIIIIM-serien i Multiflash-modus
Multimodus lar blitsen avfyres flere ganger under samme eksponering for å fange motivet flere ganger i samme bilde.

Innebygd radiosystem

Med det innebygde radiosystemet styrer du blitsintensitet, innstilling av lys og gruppering, samt aktivering av blitser. Den innebygde mottakeren er tilpasset X1, X2 og Xpro blits sendere (ikke inkludert, se egnet tilbehør. Du kan også bruke 3,5mm kontakten for tilkobling til andre triggersystemer. Blitsen har også en optisk slave funksjon.

Intuitivt LED-panel for kontroll

QT600III har et enkelt og intuitivt bakpanel der LCD-skjermen gir deg all informasjonen du trenger for å kontrollere blitslyset. Med flere knapper og kontroller har du direkte kontroll over alle nødvendige funksjoner til lommelykten din. Du kan kontrollere om du vil at innstillingslyset skal følge blitsenergien, eller om du vil stille inn det manuelt.

Benytt anledningen til å kjøpe lysformere og stativer

Med Bowensfatning på blitsen er det flere lysformer og tilbehør du kan bruke, alt fra softbox og snoot til beauty dish, du finner alt anbefalt tilbehør under fanen passende tilbehør.

Leveres med

 • Godox QT600IIIM
 • Blitsrør
 • Beskyttelse for blitsrør i glass
 • Strømkabel
 • Beskyttelse

Vad som finns i lådan

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.