Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Artikkelnummer: 1052876

Godox SK400 II Duo Kit

Studiopakke Small – for mindre studio

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Pakken inneholder to studioblitser med softboxer, stativ og veske
  • Perfekt for hjemmestudioet
  • Kjøp en senderi tillegg, og du er klar til å ta bilder
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hvis du jobber på et litt større sted eller tar bilder av større grupper, er ekstra kraft godt å ha. Godox SK400 II gir deg opptil 400 Wattsekunder. Pakken gir deg det meste du trenger for å komme i gang med studiofotografering og belysning. Velg pakker som passer enten Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm og Sony eller kjøp til en løs sender. Denne pakken passer for deg som ønsker å starte eller som allerede fotograferer i et mindre studio.

Fordeler

  • Pakken inneholder to studioblitser med softbokser, stativ og veske
  • Innebygd 32-kanals trådløst system med 16 grupper
  • 400 Ws gir akkurat den rette kraften for et lite til mellomstort studio
  • Passer med lysformere med Bowens bajonett
  • Rask ladetid på 0,4-3s
  • LCD-skjerm på baksiden for enkel innstilling

Kraftig studioblits med med sterkt innstillingslys

Godox SK400II er et studioblits med en fargetemperatur på 5600K, noe som betyr at den er klassifisert som en dagslyskilde. Den har et innebygd trådløst 2.4GX-system der du både kan utløse blitsen og stille inn blitseffekten. Den har et kraftig 150W innstillingslys som er forholdsmessig eller manuelt, noe som gjør det enklere for både fotograf og modell.

Radiokontroll og optisk slavesensor

For å bruke den innebygde radiokontrollen, kreves en sender som støtter Godox Wireless X, dette er inkludert i pakken din. Du kan velge pakker med sendere for enten enten Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm og Sony. Trådløs kontroll og blitsutløser eliminerer behovet for å ha kabler liggende, den går raskt og jevnt under opptak. Senderne er koblet sammen under egnet tilbehør. Det er også mulig å løse inn blitsen via den optiske slavesensoren, den reagerer på innkommende blitslys enten fra en innkommende studioblits eller kameraets innebygde blits.

Bowensfatning gir gode muligheter

Dette betyr at alle lysformere med Bowensbajonett passer til blitsen som Bowens og Visico. Det er også en paraplybrakett som har en gunstig posisjon, noe som gjør paraplyen sentrert og lysbildet bedre. Ikke glem at du kan kjøpe ekstra tilbehør som paraplyer, reflektorer, beautydishes, stripbokser og mye mer, klikk på fanen passende tilbehør for å finne vårt anbefalte tilbehør.

Leveres med

Reflektoren som vises i noen av produktbildene, er ikke inkludert. Ikke glem å kjøpe en sender til pakken din eller velg pakke som passer ditt kamera.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.