Manfrotto Bakgrunnsoppheng Solo 4m Heavy
Manfrotto Bakgrunnsoppheng Solo 4m Heavy
Manfrotto Bakgrunnsoppheng Solo 4m Heavy

Manfrotto Bakgrunnsoppheng Solo 4m Heavy

Bakgrunnssett for lange bakgrunner på opptil 4 meter

1002592
NettlagerBestilles fra leverandør, levering innen 2-6 dager
Butikk:
  • Bærbar suspensjon av fotobakgrunner med en maksimal bredde på 4 m
  • Vinklede fester for bakgrunnen
  • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje
4 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lastolite Solo 4 meter heavy duty

Portabelt oppheng for fotobakgrunner med maks bredde på 4 meter, og kan bygges ut til 6m (med forlengeren LA-1143). Begge holderne for bommen kan vinkles, og gjør håndteringen enkel, rask og sikker når bakgrunnen skal heves eller senkes. I stedet for litt og litt heve hver side på stativet, kan man, med Solo-systemet, regulere høyden i større trinn, uten at det blir ustabilt. Alle som noen gang har forsøkt seg på å montere en rull bakgrunnspapir på et bakgrunnsstativ vet hva vi snakker om.

Leveres med:

  • 2 stativer 127-280 cm
  • 4-delt bomarm
  • Veske.


 

OBS! Bakgrunner selges separat.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.