Etbenstativ Compact Extreme

Manfrotto Etbenstativ Compact Extreme

1021504
468 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Etbensstativ og selfiestick i et
Compact Extreme er både et etbensstativ og en selfiepinne. Dette er den perfekte løsningen for deg som bruker både et actionkamera og en kompakt systemkamera.Stativet er utstyrt med fire benseksjoner og klarer å holde en vekt på opp til en kilo. Det finnes en 1/4" gjenge både på oversiden og undersiden så du raskt kan gjøre om oppsettet av Compact Extreme; du kan feste den medfølgende gummifoten for mer stabil fotografering eller flytte hodet fra toppen til bunn.

GoPro-adapter medfølger.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.