Etbenstativ Compact Extreme

Manfrotto Etbenstativ Compact Extreme

1021504
529 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Etbensstativ og selfiestick i et
Compact Extreme er både et etbensstativ og en selfiepinne. Dette er den perfekte løsningen for deg som bruker både et actionkamera og en kompakt systemkamera.Stativet er utstyrt med fire benseksjoner og klarer å holde en vekt på opp til en kilo. Det finnes en 1/4" gjenge både på oversiden og undersiden så du raskt kan gjøre om oppsettet av Compact Extreme; du kan feste den medfølgende gummifoten for mer stabil fotografering eller flytte hodet fra toppen til bunn.

GoPro-adapter medfølger.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.