Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit 290 Xtra aluminium + MH804

Manfrotto Stativkit 290 Xtra aluminium + MH804

1021214
  • Spesiell toppmatning som gir forbedret stivhet, holdbarhet og prestasjon
  • Den gummierte benvarmeren gir et bekvemt og ergonomisk grep
  • Treveishodet gir svært nøyaktig presisjon, og har vater
2 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar

Manfrotto 290 Xtra med treveishode MH804
290 Xtra gir stabilitet til deg som hobbyfotograf. Stativet er utrustet med tre benseksjoner og har en spesiell metallegering som gir forbedret stivhet, holdbarhet og ytelse. Det finnes fire forskjellige innstillinger for benvikel som lar deg maksimere kreativiteten når du fotograferer. Den gummierte benvarmeren gir mer bekvem håndtering, spesielt på kalde dager.

Dette stativkitet kommer med treveishodet MH804.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.