Videoveske CC-192N Pro Light svart

Manfrotto Videoveske CC-192N Pro Light svart

1030535
  • Romslig nok til å få ned profesjonelle modulære videokameraer som Canon C100/C300/C500, Sony PXW-X200 eller Panasonic AG-DVX200
  • Avdelerne kan justeres etter utstyret ditt
  • Vesken har tre ulike håndtak
2 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Videoveske CC-192N Pro Light svart
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
2 773 NOK
Videoveske CC-192N Pro Light svart
Cable Management 10 V2.0
8 stk AA Batteri holder
2 783 NOK

Manfrotto CC-193N Pro Light

Populær videoveske fra Manfrotto. Romslig nok til å få ned de modulære profesjonelle videokameraene som Canon C100/C300/C500, Sony PXW-X200 eller Panasonic AG-DVX200. Skilleveggene kan justeres til ditt spesifikke utstyr, og den store åpningen gjør det enkelt å plukke opp/putte inn kameraet. Materialet er vanntett, og vesken har tre håndtak. Den medfølgende objektivsputen gir ekstra støtte for linseområdet, og en utvidbar baklomme gir plass til mer tilbehør, som for eksempel en demontert rigg.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.