Videoveske CC-192N Pro Light svart

Manfrotto Videoveske CC-192N Pro Light svart

1030535
  • Romslig nok til å få ned profesjonelle modulære videokameraer som Canon C100/C300/C500, Sony PXW-X200 eller Panasonic AG-DVX200
  • Avdelerne kan justeres etter utstyret ditt
  • Vesken har tre ulike håndtak
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Videoveske CC-192N Pro Light svart
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
2 698 NOK
Videoveske CC-192N Pro Light svart
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Cable Management 10 V2.0
2 978 NOK

Manfrotto CC-193N Pro Light

Populær videoveske fra Manfrotto. Romslig nok til å få ned de modulære profesjonelle videokameraene som Canon C100/C300/C500, Sony PXW-X200 eller Panasonic AG-DVX200. Skilleveggene kan justeres til ditt spesifikke utstyr, og den store åpningen gjør det enkelt å plukke opp/putte inn kameraet. Materialet er vanntett, og vesken har tre håndtak. Den medfølgende objektivsputen gir ekstra støtte for linseområdet, og en utvidbar baklomme gir plass til mer tilbehør, som for eksempel en demontert rigg.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.