VR dolly justerbar aluminium svart

Manfrotto VR dolly justerbar aluminium svart

1036562
2 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

VR dolly justerbar aluminium svart

Manfrotto VR Justerbar Dolly er det perfekte tilbehøret for å kunne gi fantastien maksimal bevegelsesfrihet. Den gjør at du kan oppnå fantastiske 360 tagninger når du raskt trenger å flytte stativet ditt, og stadig bytter bildevinkel.

Fordeler:

  • Designet for lette- og mediumtunge stativer
  • Gir maksimal bevegelsesfrihet
  • Variabel benvinkel
  • Sikker lås hever hjulene fra bakken
  • Store hjul for myke, smidige bevegelser

Denne Dollyen er perfekt for å bruke i kombinasjon med lette- og middels tunge stativer. Den har justerbare ben som tillater dens fotspor kan variere fra minst 78cm til høyest 114 cm. De store 76mm-hjulene muliggjør jevne rullende bevegelser, og har også en sikkerhetslåsfunksjon som løfter hjulene fra bakken slik at dollyen kan hvile på separate føtter, noe som gjør at stativet blir perfekt stabilt.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.