Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Marshall Kilburn II Black
Artikkelnummer: 1053243

Marshall Kilburn II Black

Robust Bluetooth-høyttaler med kraftig batteri

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
 • Over 20 timers spilletid på én lading
 • Svært robust og holdbar
 • Tåler lett regn takket være IPX2-klassifisering
2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Marshall Kilburn II er en Bluetooth-høyttaler som ikke vil svikte deg på eventyret ditt. Med en batterilevetid på 20 timer og lett vekt på bare 2,5 kg, blir opplevelsen både trygg og komfortabel. Batteriet fullades dessuten på bare 2,5 timer. Kilburn II har innfelte metallhjørner og en vannavstøtende design som gjør den ekstremt robust og holdbar. Bluetooth-høyttaleren kan skryte av vinylbelegg, en fast metallgrill og den ikoniske Marshall-logoen.

Fordeler

 • Over 20 timers spilletid på én lading
 • Svært robust og holdbar
 • Bluetooth 5.0 med aptX-teknologi
 • Tåler lett regn takket være IPX2-klassifisering
 • Kan brukes med flere enheter
 • Analoge kontrollknotter for finjustering av musikk
 • Rask lading – 20 minutter gir deg 3 timers bærbar spilletid


Bluetooth-høyttaler med slitesterk og turbestandig design

Kilburn II er ekstremt robust og holdbar og klar for ethvert eventyr som kommer på veien. Dagen din kan være full av overraskelser, og derfor tilbyr denne høyttaleren en vannavstøtende design. IPX2-vurderingen betyr at den tåler litt vannsprut og kan holde tritt selv på de tøffeste turene. Kilburn II veier bare 2,5 kg og tilbyr 20 timers bærbar spilletid på én lading. Det kompakte formatet og den gitarinspirerte bærestroppen gjør den perfekt å ta med seg. Du kan lese høyttalerens batterinivå via batteriindikatoren på kontrollpanelet.
Kilburn II leveres med Bluetooth 5.0 aptX trådløs avspillingsteknologi. Spill musikk med en hvilken som helst Bluetooth-enhet med en rekkevidde på opptil 10 meter fra høyttaleren.

Spill musikk med kvalitet og lekenhet

Kilburn II leveres med en multivertsfunksjon slik at du enkelt kan koble til og bytte mellom to Bluetooth-enheter. Du og vennen din kan bytte på å spille det du vil høre.

Denne helten bruker true stereophonic, en unik flerveislyd fra Marshall som lar deg oppleve 360° lyd uansett hvor du er. Kilburn II er den kraftigste høyttaleren i sin klasse og produserer en klar mellomtone, dyp bass og utvidede diskanter. Forsterket med 36 watt flytter den klare og artikulerte lyden grensene for en høyttaler av denne størrelsen.
Kilburn II leveres med Bluetooth 5.0 aptX teknologi for trådløs avspilling. Spill av musikk med en hvilken som helst Bluetooth-enhet med en rekkevidde på opptil 10 meter fra høyttaleren.

Leveres med

 • Marshall Kilburn II bærbar stereohøyttaler
 • Strømledning
 • Hurtigveiledning
 • Juridisk informasjon og sikkerhetsinformasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen