Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Marshall Woburn II BT Black
Artikkelnummer: 1053248

Marshall Woburn II BT Black

Heftig Bluetooth-høyttaler fra Marshall

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Totalt 130 watt effekt
 • 2x 50 W 5,25-tommers basiselementer og 2x 15 W 1-tommers diskanthøyttalere
 • Bluetooth 5.0 med Qualcomm aptX
5 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Woburn II Bluetooth er den største av Marshalls Bluetooth-høyttalere for hjemmebruk, og har har de klemt inn doble basselementer og doble diskanthøyttalere for å pumpe ut lyd med en total effekt på 130 watt. Du kan enkelt koble til Bluetooth 5.0 fra mobilen eller en annen enhet for å strømme favorittmusikken din og nyte den med en lyd som fyller opp ethvert rom. Woburn II BT er selvfølgelig pakket i Marshalls umiskjennelige og ikoniske design som har hengt rundt siden gitarforsterkerne deres på 1950-tallet.

Fordeler

 • Stasjonær Bluetooth-høyttaler
 • 2 50 Watt Klasse D forsterker for bass
 • 2 15 Watt Klasse D forsterker for tweetere
 • Bluetooth 5.0 med støtte for apt-x
 • Kontrollpanel med volumknapp, kildeknapp og avspilling/pause
 • Equalizer for bass og diskant
 • 3,5 mm inngang + RCA-inngang
Marshall Woburn II Bluetooth

Ikonisk lyd og design

Woburn II Bluetooth er den største høyttaleren i Marshalls utvalg av hjemmehøyttalere og har en høy og kraftig lyd. Inne i trekabinettet er to 1" diskanthøyttalere og doble 5,25" subwoofere drevet av en klasse D-forsterker med en total effekt på 130 watt. Den innvendige trekonstruksjonen lager en varm, naturlig lyd mens utsiden er kledd i teksturert vinyl med gulldetaljer og Marshalls logo på det fremre nettlignende tekstilet. Dette betyr at Woburn II BT gir deg både en lyd og et design som er karakteristisk for Marshall.

Bluetooth-tilkobling til to enheter

Nyt trådløs tilkobling fra mobilen med spillelistene dine til Woburn II BT. Du kan enkelt koble til Bluetooth 5.0, som gir opptil 10 meter rekkevidde for å fylle rommet med musikk, podcaster eller radio. I tillegg kan du koble til to forskjellige Bluetooth-enheter og bytte mellom dem ved å trykke på en knapp. Perfekt for å tillate flere familiemedlemmer å spille musikken sin eller gi vennen din muligheten til å kontrollere musikkvalget.

Med Marshalls mobilapp kan du både kontrollere musikken, men også tilpasse og justere innstillingene etter din smak og smak. Bruk appen til å bytte mellom forskjellige EQ-forhåndsinnstillinger, stille inn stereo- eller omgivelsesmodus og justere intensiteten til LED-lysene på topppanelet. Du kan også vekke høyttaleren eller sette den i hvilemodus på sekunder.

Marshall Woburn II Bluetooth Speaker

Kontrollpanel med EQ- og AUX-tilkobling

I tillegg til muligheten til å justere lyden i mobilappen, har høyttaleren et kontrollpanel på toppen med fysiske knotter for å justere bass og diskant samt endre volum. Det er også knapper for å spille av / pause musikken og velge musikkkilden. De forskjellige valgene til musikkkilden kommer i tillegg til Bluetooth-kablet tilkobling via 3,5 mm (topp) eller RCA (bak).

Leveres med

 • Marshall Woburn II Bluetooth
 • Strømkabel
 • Hurtigveiledning
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen