Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Artikkelnummer: 1053238

Marshall Major IV

Trådløse hodetelefoner med virkelig lang batterilevetid

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Over 80 timers spilletid
 • Lytt trådløst eller med kabel
 • Trådløs lading
1 224,99 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Major IV er et par trådløse on-ear hodetelefoner fra Marshall som selvfølgelig har en eksplosiv lyd helt i Marshall-ånden. I tillegg har de en av bransjens lengste batterilevetider som varer over tre dager på en enkelt lading. I tillegg kan du enkelt lade opp hodetelefonene via kabel eller trådløs lader. Major IV sørger for at hver lytting er like behagelig hver gang takket være myke øreputer som gjør hodetelefonene komfortable selv om man bruker de i flere timer. Selvfølgelig har Major IV også fått Marshalls ikoniske design i svart med logoen sin trykt på hver hodetelefonkåpe.

Fordeler

 • Signaturlyd av Marshall
 • 80+ timers batterilevetid
 • Lading via USB-C eller trådløst
 • Bluetooth 5.0
 • Forbedret ergonomisk design
 • Kontrollknapp på ene hodetelefonkåpen
 • PVC-fri og laget med 45 % resirkulert plast
 • Del musikken med en 3,5 mm kabel til en venn
Marshall Major IV

Hodetelefoner med rock 'n' roll-lyden du ønsker

Major IV leverer den signaturlyden du forventer av Marshall basert på over 55 års kunnskap og Marshalls klassiske rock 'n' roll-arv. Spesialtilpassede, dynamiske drivelementer gir kraftig bass, til og med mellomtone og strålende diskant for en uovertruffen lyd du aldri vil slå av.

Trådløs lyd i over tre dager

Major IV leverer over 80 timers trådløs spilletid. Med batterier som varer i over tre dager, kan du slutte å bekymre deg for å gå tom for batterier når du vil bruke hodetelefonene. I det usannsynlige tilfellet at batteriet i Major IV går tomt mens du er på farten, kan du fortsette å lytte med en 3,5 mm kabel.

Når det er på tide å lade batteriet i Major IV, kan du gjøre det både trådløst og via kabel. Trådløs lading gjør det enklere enn noen gang å lade hodetelefonene. Bare plasser hodetelefonene på en ladeplate (selges separat), så starter ladingen. Takket være matt silikon på øredekselet ligger de fortsatt på en trådløs ladeplate. Major IV kan også lades med USB-C-kabel med hurtigladingsfunksjon - 15 minutters lading gir deg 15 timers lytting.

Del musikken med en venn

I tillegg til å kunne bruke 3,5 mm-kontakten på ett hodetelefondeksel for kablet lytting, kan du også la en venn lytte til musikken din. Ved trådløs lytting kan du koble en kabel til hodetelefonene til vennen din for å dele musikken, raskt og enkelt.

Del musikken fra Marshall Major IV med en venn

Allsidig kontrollknapp

På en av hodetelefonkåpene er en kontrollknapp som lar deg spille av, pause og hoppe over sanger, justere volumet på enheten og slå hodetelefonene på eller av. Innebygde telefonfunksjoner lar deg svare på, avvise eller avslutte en samtale ved å trykke på en knapp.

Sammenleggbar design i Marshall-stil

Major IVs forbedrede ergonomiske design sikrer at alle lyttere er like komfortable hver gang. Med enda mykere øreputer enn før, er det ikke noe problem med flere timers lytting. Hodetelefonene kombinerer brukervennlighet med klassiske Marshall-elementer for et design som er både ikonisk og innovativt. Hodetelefonene er kledd i svart vinyltekstur og Marshall-emblemer på hodetelefonskapene, samt den robuste holdbarheten
som kreves for en kaotisk hverdag.
Når hodetelefonene ikke er i bruk, kan du enkelt brette Major IV sammen for mer kompakt lagring og transport.

Laget for en mer bærekraftig fremtid

Marshall kjemper for å få til positive endringer i verden og fortsetter sitt arbeid med å bygge produkter som varer lenger og er mer bærekraftige for miljøet. Major IV er PVC-fri og laget med 45 % resirkulert plast fra brukt elektronikk og leverer en mer bærekraftig strategi. Disse hodetelefonene er laget med tanke på fremtiden.

Leveres med

 • Marshall Major IV hodetelefoner
 • USB-C ladekabel
 • 3,5 mm ledning
 • Brukerhåndbok
 • Juridisk informasjon og sikkerhetsinformasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen