Marshall Minor III
Marshall Minor III
Marshall Minor III
Marshall Minor III
Marshall Minor III
Marshall Minor III
Artikkelnummer: 1053234

Marshall Minor III

Praktiske trådløse hodetelefoner med god batteritid

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • True Wireless-hodetelefoner med Marshalls tøffe design
 • Vannbestandig i henhold til IXP4 på øreproppene
 • 25 timer med total spilletid med ladeetuiet
1 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Minor III gir deg Marshalls signaturlyd for enkelhets skyld. Disse øreproppene gjør det tunge løftet, slik at du enkelt kan bære musikken din med deg overalt. Nyt den absolutte friheten til å lytte trådløst. Minor III leveres med Bluetooth 5.2, noe som sikrer at begge øreproppene har kraftig tilkobling til enheten din. Du vil ikke risikere å gå tom for batteri, så du er uten musikken din når du trenger det mest. Derfor kommer Minor III med totalt 25 timers trådløs spilletid. Lad dem hvor som helst med det bærbare kompakte ladeetuiet. Minor III vil imponere med sine skreddersydde 12 mm drivere som gir forbedret bass, myk mellomtone og klare høyder. Opplev lydene fra Marshall på sitt beste.

Fordeler

 • True Wireless-hodetelefoner med Marshalls tøffe design
 • Vannbestandig i henhold til IXP4 på øreproppene
 • 25 timer med total spilletid med ladeetuiet
 • Behagelig open-fit passform
 • Ladbart etui som kan lades trådløst
 • Administrer musikken og samtalene dine med praktisk berøringskontroll
 • 12 mm tilpassede drivere for krystallklar lyd

Marshall gir deg det lille ekstra til musikken din

Minor III leveres med berøringsfølsomme ørepropper, slik at du kan bruke dem både til å kontrollere musikken din og for telefonsamtaler. Hvis du fjerner eller setter inn en av øreproppene, aktiveres funksjonen for automatisk pause og automatisk avspilling, slik at du ikke går glipp av en enkelt lyd. Bruk en av øreproppene til å navigere i avspilling og administrere telefonsamtaler med registret med forskjellig antall trykk. Minor III vil imponere med sine 12 mm drivere skreddersydd for å gi forbedret bass, mykt mellomtone og klare høyder. Disse hodetelefonene lar deg oppleve lyden av Marshall på sitt beste.

Aldri la musikken stilne

Minor III-hodetelefoner gir deg totalt 25 timer med trådløs spilletid. Øreproppene varer i 5 timer, og det bærbare ladeetuiet har fire fulle ladinger til når du trenger ekstra strøm. En rask 15 minutters lading gir deg hele 1,5 timers spilletid. Du kan lade etuiet trådløst eller med en USB-C-kabel.

Leveres med

 • Marshall Minor III True Wireless hodetelefoner
 • Ladeetui
 • USB-C ladekabel
 • Brukerveiledning
 • Juridisk- og sikkerhetsinformasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen