Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black
Marshall Tufton Black

Marshall Tufton Black

Kraftig Bluetooth-høyttaler med hurtiglading

1053244
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • Produserer lyd gjennom 3-veis system
 • 40 W høyttalereffekt
 • Marshalls kraftigste lyd
3 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Marshall Tufton er en Bluetooth-høyttaler som har en enorm lyd for sitt lille format. Tufton er designet som et treveis system og produserer lyd fra tre separate drivelementer foran på høyttaleren. Et ekstra mellomtoneelement er plassert på baksiden av høyttaleren. Dette gjør at denne Bluetooth-høyttaleren kan levere en lyd helt enestående, klar og artikulert i alle frekvenser. Også denne høyttaleren har Marshalls stereofoniske, en unik flerveis lyd, 360 graders lyd for beste opplevelse.

Fordeler

 • Over 20 timer med bærbar spilletid
 • Vanntett i henhold til IPX2 (tåler litt sprut)
 • Kan bytte mellom flere Bluetooth-enheter
 • 10 meter rekkevidde
 • Bluetooth 5.0-teknologi

Enestående lyd fra en mindre Bluetooth-høyttaler

Marshall Tufton er Marshalls kraftigste bærbare høyttaler. Tufton er utviklet som et treveis system som produserer lyd gjennom tre separate enheter – en diskanthøyttaler, et mellomtonehøyttalerelement og en subwoofer. Sammen leverer denne Bluetooth-høyttaleren lyd for kresne, som ønsker en klar lyd rett gjennom. Tufton har et kontrollpanel med analoge kontrollpaneler for bass, diskant og volum, slik at du kan finjustere lyden akkurat slik du vil ha den.

Effektiv hurtiglading

Tufton tilbyr hele 20 timer med bærbar spilletid på en lading. Med hurtigladingsfunksjonen kan du raskt komme i gang selv uten forvarsel. 20 minutter gir deg hele 4 timer med bærbar spilletid.
Batteriet er fulladet på bare 2,5 timer.

Leveres med

 • Marchall Tufton bærbar Bluetooth-høyttalere
 • Strømkabel
 • Hurtigveiledning
 • Juridisk informasjon og sikkerhetsinformasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.