Convert DVI Plus

Matrox Convert DVI Plus

1002159
14 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
BestillingsvareSignalomvandler med scaler som gjør at du kan ta inn et DVI-signal og kalere det om til SDI. Dette gjør at du kan koble til f.eks. smarttelefoner, nettbrett eller datamaskiner til en videomikser eller lignende. Lyd kan embeddes i SDI-signalet ved å koble til en analog lydkilde til RCA-inngangene på enheten.

Denne enheten har såkalt Region-of-interest-funksjon, noe som innebærer at du kan velge hvilken del av det innkommende signalet som skal sendes videre til utgangen.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.