Canon EF til Sony E-mount T Cine Speed Booster

Metabones Canon EF til Sony E-mount T Cine Speed Booster

1032191
12 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Metabones T Speed Booster Ultra 0,71x II - Canon EF til Sony E

Speed Booster fungerer som en omvendt telekonverter og lar deg montere et Canon fullformats EF-objektiv på et Sony APS-C E-mount kamera. Adapteren har en forstørrelse av bildevinkelen med 0,71x, noe som innebærer at brennviddeforengingen stort sett nøytraliseres, at mengden lys inn økes og at bildet fokuseres til en APS-C sensors størrelse, slik at skarpheten øker.

Fordeler:

  • Øker mengden lys
  • Canon EF CINE-montering
  • Reduserer brennviddeforlengelsen til 1.07x
  • Arca Swiss-kompatibel avtagbar stativfot

Bare kompatibel med:

  • Canon Fullformat EF-objektiv ( Ej EF-S)
  • Sony E-mount APS-C kamera  (Ikke Sony FE-mount fullformat)

Canon EF CINE-montering

CINE-monteringen gjør at du kan ta av objektivet uten at du behøver vri på selve objektivet. I stedet låser/løsner du gjennom en mekanisk lås montert på adapteren. Dette forenkler optikkbyttet, sammen med followfokus, men også med annet tilbehør som objektivstøtte og mattebokser.

Les mer om adapteren og hvilke objektiv som passer på metabones  hjemmeside

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.