MicroConnect USB-A - Micro USB Cable, 1m
Artikkelnummer: 1057738

MicroConnect USB-A - Micro USB Cable, 1m

USB-A til Micro B-kabel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lade- og synkroniseringskabel med USB 2.0
  • Dataoverføring på opptil 480 MB/s.
  • Holdbar kabel – 25 års garanti

Velg variant

69 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
USB-A til Micro-USB-kabel for tilkobling av eksterne enheter med Micro USB-kontakter. Last inn og overfør data med en hastighet på opptil 0,48 GB/s.

RoHS-sertifisert kabel

Kabelen er sertifisert i henhold til RoHS, som betyr at den ikke inneholder forbudte flammehemmere, visse farlige stoffer eller tungmetaller.

Leveres med

  • MicroConnect USB-A - Micro USB-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.