Apple Watch Series 7 - 45mm GPS + Cellular, Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop
Apple Watch Series 7 - 45mm GPS + Cellular, Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop
Apple Watch Series 7 - 45mm GPS + Cellular, Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop
Artikkelnummer: 1054240

Apple Watch Series 7 - 45mm GPS + Cellular, Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop

Syvende generasjons Apple Watch, 45 mm, med eSIM og milanesisk armbånd

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 20 % større Retina-skjerm enn serie 6
 • Støtsikkert og vann- og støvtett
 • Fjernstyr mobilkameraet på iPhone
8 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med Apple Watch Series 7 har Apple utviklet sin største og mest avanserte Retina-skjerm i en klokke noensinne som presenterer en rekke smarte og praktiske funksjoner. Skjermen er beskyttet av ripebestandig glass og dekselet er både slagfast og forseglet mot støv og vann for å kunne bli med deg hver dag. Med tilkobling til din iPhone kan du alltid holde styr på oppslag og hendelser på mobilen din direkte på håndleddet, og via Kamera-appen i Apple Watch 7 kan du se live-visning av mobilkameraet ditt på klokkens skjerm – perfekt for filmer bak kulissene på dine kreative oppdrag.

Fordeler

 • Retina OLED-skjerm med Always-on-display
 • Høyttaler og mikrofon
 • Velg mellom GPS eller GPS + Mobil med eSIM for samtaler uten mobiltelefon *
 • Miljøsensorer: Akselerometer, miljølyssensor, digitalt kompass, gyrosensor, barometrisk høydemåler
 • Kroppssensorer: Optisk hjertesensor, elektrisk hjertesensor, blodoksygensensor
 • Nød- og sikkerhetssensorer: Falldeteksjon, lydnivåovervåking
 • Innebygd oppladbart litium-ion-batteri med opptil 18 timers driftstid
 • Magnetisk hurtigladekabel med USB-C-kontakt
 • Lytt til musikk, podcaster og lydbøker
 • GPS og kart for veibeskrivelse og posisjon
 • Tilpass urskiven til din personlighet
 • Helsesporing og søvnregistrering hele døgnet

Apple Watch for fotografen

Bruk Apple Watch til å fjernstyre iPhone! Sett opp iPhone på et stativ og film deg selv når du er ute på et oppdrag. Via Apples Kamera-app i Apple Watch kan du se live-visning av mobilkameraet ditt direkte på klokkeskjermen, slik at du kan plassere deg riktig i bildet. Begynn så å ta opp eller ta bilder med mobiltelefonen med klokken som fjernkontroll. Funksjonen kan selvsagt også brukes til andre situasjoner, kanskje når du skal ta bilder eller filme med mobiltelefonen i posisjoner som hindrer deg i å se skjermen.

Takket være Lumy-appen kan du ta enda bedre bilder med hjelp fra Apple Watch. Her kan du holde styr på golden hour, blue hour, lysforhold og vær – alt for å planlegge det perfekte bildet. Du kan følge solens reise med SolarWatch-appen og på Night Sky får du full kontroll over stjerner, planeter og stjernebilder.

Retina-skjerm som alltid er på

Skjermområdet på Apple Watch 7 er mer enn 50 % større enn på Series 3 ved å gjøre kantene smalere. I tillegg har Apple redesignet knapper i hele systemet for å dra nytte av den større skjermen. Dette gjør det enklere å bruke apper som Kalkulator og Timer. Siden skjermen alltid er på, trenger du ikke løfte håndleddet eller berøre skjermen for å se tiden eller ta inn informasjon og komplikasjoner. I tillegg er skjermen 70 prosent lysere innendørs når håndleddet er senket.

Den mest holdbare Apple Watch noensinne

Designet ble fundamentalt endret for å imøtekomme den større Retina-skjermen som alltid er på. De samme nyvinningene bidro også til det mest holdbare skjermglasset til dags dato. Mer enn dobbelt så tykt glass som på Apple Watch Series 6 og en robust konstruksjon med nytt design som tåler sprekker bedre gjør den sterkere og mer holdbar.
IP6X-sertifisering betyr at Apple Watch 7 tåler støv og er svømme- og vanntett ned til 50 meters dybde.

Leveres med

 • Apple Watch Series 7
 • Armbånd
  • 41 mm leveres med armbånd egnet for 130-200 mm
  • 45 mm leveres med armbånd egnet for 140-210 mm
 • Magnetisk ladekabel

* Abonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Kontakt mobiloperatøren din for å finne ut mer. Tilkoblingen kan variere avhengig av tilgjengelige nettverk. Roaming i utlandet støttes ikke.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK