Trådløst mikrofon-kit med 1 sender til iPhone og iPad

Saramonic Blink 500 Pro B3 - Lightning receiver + 1 TX transmitter

1051053
 • Lett og kompakt mikrofonsystem for iPhone
 • Rekkevidde opptil 100 meter
 • Sender med OLED-display
 • Opptil 8 timer batteritid
 • Etui med ladefunksjon

Velg variant

2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Blink 500 Pro B3 - Lightning receiver + 1 TX transmitter
PowerVault III Wireless PD
SR-XLM1 myggmikrofon
3 983 NOK
Blink 500 Pro B3 - Lightning receiver + 1 TX transmitter
Blink 500 Pro HM Handheld microphone adapter
Headmic ECM-HZ1UBMP
5 479 NOK
Saramonic presenterer Pro-versjonen av sin populære Blink 500; trådløse mikrofonsett for mobiltelefoner. Blink 500 Pro B4 og B3 har lightning-kontakt for iOS-enheter som iPhone og iPad som gir deg betydelig bedre lyd under filmopptak. En trådløs sender kan festes til klærne og er perfekt for intervjuer, vloggere, youtubere, direktesendinger eller hverdagsfilmer. Den oppgraderte Blink 500 Pro har både OLED-skjerm, lengre rekkevidde og bedre batterilevetid. Saramonic har rett og slett gjort det enda enklere og jevnere å få virkelig god lydkvalitet på alle filmopptak med mobile enheter.

Saramonic Blink 500 Pro trådløst mikrofonsystem for iPhone og iPad

Hva er nytt med blink 500 Pro?

Saramonic Blink 500 Pro er neste generasjon av deres svært populære trådløse myggmikrofonsett. Den har en oppdatert design, sender med OLED-skjerm, lengre batterilevetid og utvidet rekkevidde samt økt lydkvalitet. Senderne er små nok til å festes til genseren eller jakken og fungere som en mikrofon som de er, eller puttet i lommen og koblet til en myggmikrofon takket være 3,5 mm-kontakten. Pakken inkluderer myggmikrofoner med både puffbeskyttelse og frontrutebeskyttelse, 3,5 mm kabler og ladeetui.

Hva er forskjellen mellom Blink 500 Pro B3 og B4?

Blink 500 Pro består av en mottaker som kan håndtere opptil to sendere samtidig; B3 inkluderer en mottaker og en TX-sender/mikrofon, og B4 inkluderer én mottaker og to TX-sendere/mikrofoner. Mottakeren har en lightningkontakt og kobles direkte til iPhone eller iPad, og kobles deretter til senderen eller senderne trådløst via 2,4 GHz.

Modell Mottaker RXDi Sender TX
Blink 500 Pro B3 1 st 1 st
Blink 500 Pro B4 1 st 2 st

Lett og kompakt mikrofonsystem for iPhone

Dette kompakte trådløse mikrofonsystemet er egnet for opptak av video og lyd med iPhone eller iPad. Blink 500 Pro er et av de minste systemene du kan bruke, og det leverer lyd i imponerende kvalitet. Dette er ideelt for filmskapere, journalister, vloggere, YouTube-skapere eller hvis du lager innhold til nettstedet ditt eller selskapets nettsted og bruker mobiltelefonen til å filme med, eller for å lage rene lydopptak.

Dette er et sett som bare tar noen få sekunder før du kobler til og starter opp. RXDi-mottakeren har en MFi-sertifisert lightningutgang og er designet for Apple iOS-enheter, mens clip-on-senderen har innebygd mikrofon og kan festes til klærne til personen eller personene som skal snakke.

NB! Når du bruker Blink 500 Pro med iPhone eller iPad, må du starte en app for opptak av lyd. Før det overføres ingen strøm til enheten, og den starter ikke. Dette er en strømsparende iOS-funksjon og ikke en feil ved selve produktet.

Fleksible mikrofonsendere

Flash 500 Pro TX-sendere er veldig kompakte og lette, men leverer profesjonell lyd av høy kvalitet, uansett hvordan du vil bruke dem. De har en innebygd strålende mikrofon med en imponerende følsomhet på -39 dB. Du får dynamisk, krystallklar lydkvalitet direkte via senderen som du enkelt kan feste til skjorte, krage eller jakke, men likevel allsidig nok til å plasseres på et bord eller podium.

Hvis du vil ha en enda mer diskret mikrofonløsning, kan du koble til de medfølgende rundstrålende SR-M1 lavaliermikrofonene. TX-senderne fungerer også som tradisjonelle lommesendere takket være en 3,5 mm port, og senderen kan puttes i lommen eller festes til midjen. Nesten alle 3,5 mm myggmikrofoner eller andre mikrofonløsninger fungerer, for eksempel hodetelefoner med standard TRS-utgang og justerbar mikrofonforsterkning som sikrer perfekte nivåer hver gang.

Den splitter nye OLED-skjermen på TX-senderne gir informasjon som batterinivå, mottakskvalitet og lydnivå.

Saramonic Blink 500 Pro trådløs mikrofon for iPhone

Kompakt og kraftig mikrofonsystem

Til tross for sin kompakte størrelse, er rekkevidden opptil hele 100 meter og batterilevetiden til mikrofonene når opptil 8 timer, noe som gir deg friheten til å jobbe med gjennom hele arbeidsdagen. Det medfølgende ladeetuiet gir ekstra sikkerhet, både når det gjelder lagring og transport. Den har også et oppladbart internt batteri som lar deg lade mikrofonsystemet hvor som helst. Perfekt for skapere som alltid er på farten. Senderen kan lades separat med micro-USB, eller når den plasseres i etuiet. Etuiet lades med USB-C. Du kan også lade etuiet med en USB-powerbank i tilfelle du ikke har tilgang til stikkontakter.

Med 3,5 mm hodetelefoner kan du overvåke lyden i sanntid, selv om enheten din ikke har hodetelefonutgang. RX har en svært ettertraktet valgbar utgangsinnstilling for mono/stereo, som lar deg ta opp hver mikrofon i separate kanaler.

Leveres med

 • Blink500 Pro RXDi-mottaker med MFi-sertifisert Apple Lightning Connector
 • Blink500 Pro TX-sender med OLED-skjerm og innebygd mikrofon
 • Blink500 Pro ladeetui
 • Oppbevaringsveske
 • 30,5 cm gullbelagt USB-C til USB-A-ladekabel
 • 30,5 cm gullbelagt mikro-USB til USB-A-ladekabel
 • SR-M1 Omnidirectional Lavalier Mikrofon
 • Lavalier mikrofon med alligatorklips for TX-sender
 • Puffbeskyttelse
 • Garantikort
 • Brukerhåndbok
B3 leveres med 1x TX-sender, laviermikrofon og puff/vindbeskytter, B4 leveres med 2x TX-sendere, laviermikrofoner og puff/vindbeskytter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.