Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Artikkelnummer: 1053929

Garmin Instinct 2S Solar Graphite

Robust GPS-smartklokke med solcellelading – for et aktivt friluftsliv

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • PowerGlass-skjerm med solcellelinse
 • Høydemåler, barometer og kompass samt støtte for Multi-GNSS
 • Uendelig batterilevetid med solcellelading *

Velg variant

3 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med Garmin Instinct 2 Solar kan du nyte praktisk talt uendelig batterilevetid uten å måtte lade i det hele tatt *. Denne tøffe og robuste smartklokken er laget av en slitesterk konstruksjon, tåler vanntrykk ned til 100 meters dybde, og kommer med innebygget barometer, høydemåler og elektronisk kompass samt støtte for Multi-GNSS som gir enda bedre navigasjon i krevende miljøer enn bare GPS. En pulsklokke holder styr på trening, hvile og stress mens du mottar smarte varsler fra iPhone eller Android-mobilen direkte til håndleddet. Garmin Instinct 2 Solar er rett og slett klar for deg og ditt aktive friluftsliv.

fordeler

 • Veske i fiberforsterket polymer med ripebestandig PowerGlass ™
 • Solceller rundt skjermen som konverterer sollys til batterilevetid
 • Monokrom høykontrast memory-in-pixel-skjerm som kan leses i sollys
 • Fysiske knapper for å kontrollere klokken
 • Laget for å møte amerikansk militærstandard 810 for varme-, støt- og vannmotstand
 • Beskyttet i henhold til 10 ATM og tåler trykk tilsvarende en dybde på 100 meter - egnet for sprut, regn eller snø, dusjing, svømming, dykking i vannet, snorkling, vannsport i høy hastighet
 • Ventilerende silikonstropp som er både svettebestandig og stilig
 • GPS / GLONASS / GALILEO med støtte for multi-GNSS for bedre navigasjon i krevende miljøer
 • Avanserte sensorer med høydemåler, barometer og treakset elektronisk kompass
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Bluetooth og ANT + teknologi
 • Kompatibel med både iPhone og Android-telefoner
 • Smartvarslinger fra smarttelefonen – les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Puls- og sensorbasert aktivitetssporing med innebygde sportsapper
 • Stress- og søvnovervåking
 • Menstruasjonssyklussporing for kvinner via Garmin Connect App
 • Innebygd oppladbart litium-ion-batteri

Instinct 2 Solar i to størrelser

Garmin Instinct 2 Solar kommer i to størrelser hvor Instinct 2S Solar er litt mindre både i kassestørrelse og omkrets for armbåndet. Klokkens funksjoner er de samme, forskjellen er størrelse og batterilevetid. Dekselet til 2S Solar er 40 mm, Instinct 2 Solar er 45 mm bredt. Silikonarmbåndet til 2S passer til håndledd med en omkrets på 112-180 mm, mens 2 Solar passer for håndledd på 135-230 mm i omkrets.

Uendelig batterilevetid med solcellelading *

Garmin Instinct 2 Solar og 2S Solar har en tynn linse rundt skjermen som fanger opp sollys og omdanner det til energi for klokken som gir ekstra batterilevetid. * Takket være en fysisk større klokke med plass til et større batteri og en større skjerm, som gir mer plass til en solcellelinse hos Instinct 2 Solar, kan denne modellen by på uendelig batterilevetid! Sollysladningen er beregnet til tre timer per dag utendørs til 50 000 lux.

Instinct 2S Solar har en batterilevetid på opptil 51 dager med ovennevnte solcellelading i smartklokkemodus. Med GPS aktivert er brukstiden opptil 28 timer. Skulle du være ute på oppdrag over lengre tid, har klokken også en GPS-ekspedisjonsmodus som begrenser klokkens funksjoner noe, men forlenger batteritiden opp til hele 105 dager med sollyslading.

GPS-sporing for geotagging av bildene dine

Garmin har brukt navigasjonssystemer og GPS-er i over 30 år og den kunnskapen har de tatt med seg når de produserer smartklokker. Takket være den innebygde GPS / GLONASS / Galileo-mottakeren kan du få detaljerte sporingsdata på dine fotovandringer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer - for alle kameraene dine. Bruk klokkens GPS-spor for å geomerke bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter for å bruke den posisjonsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og tider for måneoppgang og månetider.

Garmin Instinct 2 / 2S är en tuff smartwatch för ett aktivt outdoorliv

Smartvarsler fra mobiltelefonen

Har du vanligvis mobilen på stille og tapte anrop? Med en Garmin-klokke på håndleddet vil det ikke skje igjen. Takket være Bluetooth-forbindelsen mellom klokken og mobiltelefonen mottar du smartvarsler med varsler om innkommende anrop og kan lese meldinger, e-poster og motta alarmer og kalendervarsler direkte på klokkens display. Du trenger ikke engang å ta telefonen opp av lommen eller kameravesken for å lese meldinger. Garmin Instinct 2 Solar er sammenkoblet med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone og Android-telefoner. I Garmin Connect-mobilappen kan du angi nøyaktig hvilke apper du vil ha varsler fra.

Leveres med

 • Garmin Instinct 2 / 2S Solar
 • Ladekabel
 • Dokumentasjon

* Uendelig batterilevetid kun tilgjengelig for Garmin 2 Solar. Les mer i avsnittet Uendelig batterilevetid med solcellelading ovenfor.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.