Moza Hot Shoe Mount Air 2
Artikkelnummer: 1044471

Moza Hot Shoe Mount Air 2

Hot Shoe Mount Air 2

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Gimbalen blir med stabil med bruk av tyngre kameraer
  • Ekstra blitsskofeste
  • Fest ekstra tilbehør i 1/4" eller 3/8"-gjengene
599 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ekstra blitsskofeste til din Moza Air 2

Dette ekstra blitsskofestet gir deg mulighet til å ytterligere stabilisere kameraet ditt ved å feste blitsskofestet både i kameraet ditt og gimbalen. Dette er perfekt når du benytter litt tyngre kameraer på Moza Air 2. Ettersom kameraets blitssko blir opptatt av selve holderen finnesa det to stk coldshoes på festet der du kan feste f.eks. mikrofoner eller lamper. 

Fordeler

  • Gimbalen blir mer stabile ved bruk av tyngre kameraer
  • Ekstra blitsskofeste
  • Fest ekstra tilbehør i 1/4" eller 3/8" gjenge

Leveres med

  • Moza Hot Shoe Mount Air 2
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.