Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Artikkelnummer: 1048919

Moza Mini MX

Sammenleggbar gimbal for din mobiltelefon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Film uten risting
 • Moza Genie App hjelper deg med å lage filmer
 • Velg om du vil at telefonen skal være tradisjonelt horisontal eller stående modus
1 190 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Mobilgimbal som tar lite plass og gir ultrastabil video

MOZA Mini MX er en bærbar og sammenleggbar gimbal for mobiltelefoner, fullpakket med funksjoner som hjelper deg med å lage fantastiske filmer med mobilen. Ta filming til neste nivå med MOZA Genie, den brukervennlige appen som gir deg intuitiv videoredigering for å lage imponerende cinematiske filmer, intervjuer eller Vlogger.

Fordeler

 • Film uten risting
 • Moza Genie App hjelper deg med å lage filmer
 • Velg om du vil at telefonen skal være tradisjonelt horisontal eller stående modus (f.eks. instastory)
 • La gimbalen følge deg, kontroller den med bevegelser eller prøv Magic mode

Liten nok til å ta med deg hvor som helst

Formen på gimbalen gjør at den passer i håndflaten, en liten veske eller baklomme. Å komme i gang med Moza Mini MX er raskt og enkelt, begynn å filme på sekunder, koble til via Bluetooth og velg en filmmodus. Velg mellom opptak i stående eller liggende. Gimbalens layout med knapper der du enkelt og intuitivt kan styre kameraet med bare én hånd.

Glem skjelvende videoer

Gimbal fra Moza har en "Deep Red" anti-shake algoritme som sammen med maskinvaren gir deg profesjonelt stabilisert video. Enten du filmer mens du går eller løper, kan MOZA Mini MX håndtere filmskapingen din. I motsetning til tradisjonelle gimbaler som krever kompliserte manuelle balanseringstrinn, får MOZA Mini MX deg raskt og enkelt i gang uten problemer.

Lag din video nå med MOZA Genie App

MOZA Genie er den brukervennlige, svært intuitive videoredigeringsappen for MOZA-gimbaler. Lag imponerende filmer mens du er på farten med et bredt utvalg av opptaksmoduser og videoredigeringsverktøy.

Magic Mode

Bare velg en mal for å lage overbevisende filmer med de nyeste trendene rett i appen. En rekke maler og opptaksmoduser er forhåndsinstallert, slik at du kan lage akkurat det rette utseendet uanstrengt.

Bevegelseskontroll

Bare komponer hvor du vil filme, monter kameraet og bruk enkle håndbevegelser for å starte / stoppe opptaket.

Objektsporing

Hold motivet i fokus til enhver tid. Bare velg motivet, angi fokusområdet og la kameraet gjøre resten. Motivet ditt vil forbli i fokus selv når det beveger seg.

Rediger videoen direkte i appen

Ta filmene dine til neste nivå med flere funksjoner som filtre, undertekster, spesialeffekter og musikk. Enkle menyelementer gjør det enkelt å lage imponerende videoer selv om videoredigering er nytt for deg.

Avanserte opptaksmoduser for dine behov

Sakte film

Lag dramatiske og forbløffende scener i Slow Motion Mode. Fang publikum med følelsen og essensen av øyeblikket.

Timelapse

Fang vakre skiftende landskap og tidens gang i time-lapse-modus. Del hendelser som soloppgang eller solnedgang eller en blomstrende blomst på en unik og morsom måte.

Inception Mode

Lag filmer med innvirkning og følelse i begynnelsesmodus. Med en dynamisk roterende effekt av mobiltelefonen, skape en estetisk følelse av å endre rommet og atmosfæren.

Sport Gear Mode

Film action/sport ved hjelp av Sports Gear Mode. Velg denne modusen for å forbedre gimbalfølsomhet og ventetid når du vil følge raske elementer.

Vertigo

Juster zoomhastigheten for å legge til dimensjon og dybde i karakterenes følelser og generelle handlinger i Vertigo-modus.

Egenskaper

 • Maksimal vekt på mobil: 280 g
 • Gimbalen Vekt: 412 g
 • Mobil størrelse: 60-88mm
 • Batterilevetid: 10 timer
 • Batterikapasitet: 2000mAh
 • Ladetid 2,5 timer
 • Størrelse 120 x 120 x 265 mm (B*D*H)
 • Størrelse (sammenpakket): 145 x 50 x 180 mm

Passer til mobiler med en bredde mellom 60-88 mm

For eksempel: Iphone 11 Pro MAX, Iphone SE2, iPhone XS Max, OnePlus 8 Pro, OnePlus 7T, Honor 30, Honor V20, Honor 20,Honor 20 Youth Edition,Honor 10,Honor 8X,Honor Magic2 ,iPhone 11,iPhone XS MAX,iPhone 8p,HUAWEI P40 Pro+ , HUAWEI P40 Pro 5G, HUAWEI P30 Pro,HUAWEI P30, HUAWEI Mate 30 5G Pro, HUAWEI Mate 20(UD) ,HUAWEI Mate 9 , HUAWEI Nova 7 Pro 5G ,HUAWEI Nova 5i Pro, HUAWEI Nova 5 Pro ,Xiaomi 10 ,nubia Z17 Mini,VIVO X50 ,VIVO X27 ,Samsung Galaxy Z Flip ,Samsung S9 ,Samsung S20+,Samsung Galaxy Note10+ 5G.

Leveres med

 • Moza Mini MX Gimbal for smarttelefoner
 • Mini stativ t
 • USB-kabel
 • Oppbevaringspose
 • Rem
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen