Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skjermhette 21"/24"/26"

NEC Skjermhette 21"/24"/26"

323061
995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Bildeskjermhette som passer NECs profesjonelle bildeskjermer i størrelsene 21,", 24" og 26". Forbedrer bildeopplevelsen ved å skjerme bort innfallende lys, noe som hovedsaklig påvirker sorthet, og i sin tur kontrastopplevelsen.

Denne høykvalitative hetten er designet i solid hardplast, og belagt med sort fløyel på innsiden som ikke reflekterer lys. Via en luke på oversiden kalibreres skjermen.

Passer til:
MultiSync LCD2190
MultiSync LCD2490
MultiSync LCD2690
MultiSync PA241W
MultiSync P241W

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.