NEC Skjermhette 21"/24"/26"

NEC Skjermhette 21"/24"/26"

Skjermhette 21"/24"/26"

323061
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
1 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Bildeskjermhette som passer NECs profesjonelle bildeskjermer i størrelsene 21,", 24" og 26". Forbedrer bildeopplevelsen ved å skjerme bort innfallende lys, noe som hovedsaklig påvirker sorthet, og i sin tur kontrastopplevelsen.

Denne høykvalitative hetten er designet i solid hardplast, og belagt med sort fløyel på innsiden som ikke reflekterer lys. Via en luke på oversiden kalibreres skjermen.

Passer til:
MultiSync LCD2190
MultiSync LCD2490
MultiSync LCD2690
MultiSync PA241W
MultiSync P241W

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.