Nikon AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Nikon AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Nikon AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Artikkelnummer: 1037870

Nikon AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Innebygd telekonverter gir ekstra rekkevidde
  • Konstant blender på 180-400 zoomen
  • Høy skarphet, rask autofokus og effektiv bildestabilisering
129 794 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profesjonell  telezoom med innebygget teleconverter

Nikon AF-S 180-200mm f/4 TC1.4E FL ED VR er en profesjonell telezoom med en fast lysstyrke gjennom hele registeret og en innebygget telekonverter for ekstra rekkevidde. Takket være sitt store zoomområde passer objektivet utmerket til en mengde ulike sport- og natursituasjoner der avstanden til motivet kan variere kraftig under kort tid.

Fordeler:

Innebygd 1.4x telekonverter
Fast lysstyrke
Elektronisk blenderstyring
Bildestabilisering
Værtettet

Innebygd 1.4x telekonverter

Ved å ha en innebygd telekonverter i objektivet kan du raskt nå en brennvidde på 252-650mm med en blender på f/5.6, perfekt når du raskt trenger ekstra rekkevidde. Kontrollene for telekonverteren er plassert på objektivets høyre side, sett bakfra, noe som gjør at du kommer til kontrollene uten at du trenger å ta hendene vekk fra zoomringen. For enda lenger rekkevidde er objektivet også kompatibelt med TC-14E/II/III, TC-17E II, TC-20E/II/III.

Fast lysstyrke

Takket være en fast lysstyrke trenger ikke eksponeringen justeres avhengig av hvilken brennvidde du bruker, noe som er virkelig nyttig når du jobber med sport eller ville dyr, og ikke helt vet hvilken avstand motivet ditt vil befinne seg på.

Elektronisk blender

Objektivet har Nikons elektroniske blender, noe som gir en bedre mulighet til svært god seriebildetagningshastighet. Merk at ikke alle Nikons kameraer er kompatible med den elektroniske blenderen.

Bildestabilisering

Selvfølgelig har objektivet Nikons bildestabilisering som kompenserer opp til 4 trinn av bevegelsesuskarphet. Stabiliseringen finnes i 3 ulike moduser: Normal, Sport og Tripod, der Sport stabiliserer mer i vertikal retning for å letteregjøre panoreringer, og Tripod reduserer vekk små vibrasjoner som kan forekomme når objektivet står montert på et stativ.

Leveres med:

Nikon AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR med stativfot
Solblender KH-41
Objektivdeksel LC-K103
Objektivveske CL-L2
Bakre objektivdeksel LF-4

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.