Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

Nikon AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

1037870
  • Innebygd telekonverter gir ekstra rekkevidde
  • Konstant blender på 180-400 zoomen
  • Høy skarphet, rask autofokus og effektiv bildestabilisering
  • Elektromagnestisk blender
  • Værtett
129 792 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Regntrekk Large DSLR (opp til 600mm)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
130 640 NOK
AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
Bakdeksel for Objektiv LF-4
Etbenstativ MMA38C karbonfiber 4-delt
131 521 NOK

Profesjonell  telezoom med innebygget teleconverter

Nikon AF-S 180-200mm f/4 TC1.4E FL ED VR er en profesjonell telezoom med en fast lysstyrke gjennom hele registeret og en innebygget telekonverter for ekstra rekkevidde. Takket være sitt store zoomområde passer objektivet utmerket til en mengde ulike sport- og natursituasjoner der avstanden til motivet kan variere kraftig under kort tid.

Fordeler:

Innebygd 1.4x telekonverter
Fast lysstyrke
Elektronisk blenderstyring
Bildestabilisering
Værtettet

Innebygd 1.4x telekonverter

Ved å ha en innebygd telekonverter i objektivet kan du raskt nå en brennvidde på 252-650mm med en blender på f/5.6, perfekt når du raskt trenger ekstra rekkevidde. Kontrollene for telekonverteren er plassert på objektivets høyre side, sett bakfra, noe som gjør at du kommer til kontrollene uten at du trenger å ta hendene vekk fra zoomringen. For enda lenger rekkevidde er objektivet også kompatibelt med TC-14E/II/III, TC-17E II, TC-20E/II/III.

Fast lysstyrke

Takket være en fast lysstyrke trenger ikke eksponeringen justeres avhengig av hvilken brennvidde du bruker, noe som er virkelig nyttig når du jobber med sport eller ville dyr, og ikke helt vet hvilken avstand motivet ditt vil befinne seg på.

Elektronisk blender

Objektivet har Nikons elektroniske blender, noe som gir en bedre mulighet til svært god seriebildetagningshastighet. Merk at ikke alle Nikons kameraer er kompatible med den elektroniske blenderen.

Bildestabilisering

Selvfølgelig har objektivet Nikons bildestabilisering som kompenserer opp til 4 trinn av bevegelsesuskarphet. Stabiliseringen finnes i 3 ulike moduser: Normal, Sport og Tripod, der Sport stabiliserer mer i vertikal retning for å letteregjøre panoreringer, og Tripod reduserer vekk små vibrasjoner som kan forekomme når objektivet står montert på et stativ.

Leveres med:

Nikon AF-S 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR med stativfot
Solblender KH-41
Objektivdeksel LC-K103
Objektivveske CL-L2
Bakre objektivdeksel LF-4

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.