Nikon AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G
Artikkelnummer: 318181

Nikon AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G

AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Kompakt og smidig lite makroobjektiv
  • Avbildningsskala 1:1
  • Tilsvarer 60 mm
4 009 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon 40mm F2.8G AF-S DX Micro
Makroobjektiver åpner en ny verden av motiver, enten det er et insekt eller et snøfnugg. Nikons 40mm Micro er en rimelig inngangsbillett til nærfotografering og er befriende lett å bruke. Det gir flotte resultater enten det er nærbilder, portretter eller andre motiver

  • 40 mm makroobjektiv for DX-format (tilsvarer 60 mm på FX-format)
  • God lysstyrke - F2.8
  • Gjengivelsesforholdet på 1:1 gir naturtro nærbilder
  • AF-S Autofokusmotor for musestille og nøyaktig autofokus
  • To fokusfunksjoner: M/A (manual-priority autofocus) lar deg bytte raskt mellom autofokus og manuell fokusering, og M (manuell fokusering)

Nikons eksklusive autofokusmotor sikrer rask og stille autofokus, slik at du kan ta nærbilder uten å forstyrre motivet. Den store lysstyrken gjør at du kan fokusere på motivet og gjøre bakgrunnen behagelig uskarp, samtidig som den gir skarpe bilder under dårlige lysforhold.

Medfølgende tilbehør:
Objektivpose CL-0915, Solblender HB-61, front- og bakdeksel

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.