AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G

Nikon AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G

318181
  • Kompakt og smidig lite makroobjektiv
  • Avbildningsskala 1:1
  • Tilsvarer 60 mm
3 389 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G
UV-Filter 52mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
3 787 NOK
AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G
UV-filter L395 SMC 52 mm
Objektivdekselholder m/strikk
3 847 NOK

Nikon 40mm F2.8G AF-S DX Micro
Makroobjektiver åpner en ny verden av motiver, enten det er et insekt eller et snøfnugg. Nikons 40mm Micro er en rimelig inngangsbillett til nærfotografering og er befriende lett å bruke. Det gir flotte resultater enten det er nærbilder, portretter eller andre motiver

  • 40 mm makroobjektiv for DX-format (tilsvarer 60 mm på FX-format)
  • God lysstyrke - F2.8
  • Gjengivelsesforholdet på 1:1 gir naturtro nærbilder
  • AF-S Autofokusmotor for musestille og nøyaktig autofokus
  • To fokusfunksjoner: M/A (manual-priority autofocus) lar deg bytte raskt mellom autofokus og manuell fokusering, og M (manuell fokusering)

Nikons eksklusive autofokusmotor sikrer rask og stille autofokus, slik at du kan ta nærbilder uten å forstyrre motivet. Den store lysstyrken gjør at du kan fokusere på motivet og gjøre bakgrunnen behagelig uskarp, samtidig som den gir skarpe bilder under dårlige lysforhold.

Medfølgende tilbehør:
Objektivpose CL-0915, Solblender HB-61, front- og bakdeksel

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.