AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G

Nikon AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G

318181
  • Kompakt og smidig lite makroobjektiv
  • Avbildningsskala 1:1
  • Tilsvarer 60 mm
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 52 mm
3 488 NOK
AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2.8G
Veske pussepose i microfibermateriale
Objektivdekselholder m/strikk
3 088 NOK

Nikon 40mm F2.8G AF-S DX Micro
Makroobjektiver åpner en ny verden av motiver, enten det er et insekt eller et snøfnugg. Nikons 40mm Micro er en rimelig inngangsbillett til nærfotografering og er befriende lett å bruke. Det gir flotte resultater enten det er nærbilder, portretter eller andre motiver

  • 40 mm makroobjektiv for DX-format (tilsvarer 60 mm på FX-format)
  • God lysstyrke - F2.8
  • Gjengivelsesforholdet på 1:1 gir naturtro nærbilder
  • AF-S Autofokusmotor for musestille og nøyaktig autofokus
  • To fokusfunksjoner: M/A (manual-priority autofocus) lar deg bytte raskt mellom autofokus og manuell fokusering, og M (manuell fokusering)

Nikons eksklusive autofokusmotor sikrer rask og stille autofokus, slik at du kan ta nærbilder uten å forstyrre motivet. Den store lysstyrken gjør at du kan fokusere på motivet og gjøre bakgrunnen behagelig uskarp, samtidig som den gir skarpe bilder under dårlige lysforhold.

Medfølgende tilbehør:
Objektivpose CL-0915, Solblender HB-61, front- og bakdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.