AF-S Nikkor 24-70mm f/2,8E ED VR

Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2,8E ED VR

1020841
  • Lyssterkt, skarpt, rask autofokus og bildestabilisering
  • Solid mekanisk konstruksjon med værtetting
  • Bred fokus og zoomring samt avstandsskala
21 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-S Nikkor 24-70mm f/2,8E ED VR
Regntrekk Small DSLR (24-70/2.8)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
22 637 NOK
AF-S Nikkor 24-70mm f/2,8E ED VR
Veske Lens Case Duo 20 svart
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
24 097 NOK

Kanskje den beste zoomen noen sinne. AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR har alt du ønsker deg av et profesjonelt objektiv.

  • Fantastisk optikk
  • Avansert bildestabilisator
  • Meget solid konstruksjon

Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR
Denne standardzoomen fra Nikon er rask, robust og stabil, med en fantastisk bildekvalitet som til nå ikke har vært mulig i en zoom, og møter alle kravene fra deg som profesjonell fotograf. Objektivet er utstyrt med bildestabilisator (VR) og gjør det mulig å fotografere med opp til fire trinn lengre lukkertid.

Silent Wave-motoren gir raskere autofokus. Det fremre og bakre linseelementet har et fluorittbelegg som gjør at vann, støv og smuss preller av.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.