Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED

1020840
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butik:
  • Passer utmerket for innendørsfotografering og landskap
  • Lite og lett, gjør det enkelt å ta med seg
  • Høy lysstyrke passer utmerket på kvelden eller innendørs
8 183 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
UV-Filter 72mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
8 731 NOK
AF-S Nikkor 24mm f/1,8G ED
Kit Starter III 100mm System V6
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
14 572 NOK

Nikon AF-S 24 mm f/1,8G ED
Dette faste vidvinkelobjektivet på 24mm kommer til sin rett når du vil overdrive perspektivet, og er ute etter kreative muligheter. Det egner seg selvfølgelig også glimrende til landskap og gatemotiver. Du kan fotografere med gode resultater, selv i svakt lys innendørs og få vakre, uskarpe bakgrunner for mer stemningsfulle bilder. Dette allsidige objektivet gjør det også mulig å lage videosekvenser med ekte kinofølelse.

Dette er objektivet for deg som vil fotografere stilfull arkitektur, imponerende landskap, spennende gatebilder eller stililg interiør da det er både vidvinklet og lyssterkt. Den store blenderåpningen på f/1.8 gir liten dybdeskarphet, en mye bokeh-effekt, skarpe bilder i svakt lys og et lyst søkerbilde.

Du får utmerket kontrast og skarphet over hele bildeflaten. Den optiske konstruksjonen har 12 elementer i 9 grupper. To ED-glass og to asfæriske elementer samt Nikons Nano Crystal Coating gir skarpe og klare bilder. Fortegning og andre optiske feil som gjerne oppstår i kantene på et vidvinkelobjektiv er godt under kontroll.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.