Kampanje

AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR

1016857
  • EKstremt kompakt og lett til å være en 300mm f/4
  • Rask autofokus og effektiv bildestabilisering
  • Veldig smidig håndtering takket være størrelsen
  • Tilsvarer 450mm på et DX-kamera
18 420 NOK19 980 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Nikon SalePrisreduksjon på produkter fra Nikon!

I høst og vinter tilbyr vi opptil 2 080 kroner rabatt på utvalgte systemkameraer, kikkerter og objektiver fra Nikon. For å se alle produktene i kampanjen, klikk på "les mer". Kampanjeprisene varer t.o.m. 17/1 - 2022.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Bakdeksel for Objektiv LF-4
18 658 NOK20 218 NOK
AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR
Objektivdeksel Front 77mm
Stativfeste RT-1
21 649 NOK23 209 NOK

Tunge bilder men lett i vesken

Kom nærmere med dette unike 300mm-objektivet i FX-format som KUN veier 755 gram. I den optiske konstruksjonen er det benyttet et Phase Fresnel-element som gir en optimal kombinasjon av kompakt konstruksjon, rekkevidde og høy bildekvalitet. Dette 300mm objektivet er utmerket til fotografering av sport og natur, men lav størrelse og vekt gjør det også ideelt til reisefoto og detaljrike portrett.

Fordeler:

  • Veldig kompakt og lett
  • Passer både FX og DX
  • God lysstyrke
  • Bildestabilisator

Med F4 som største blender, 300mm brennvidde og Nikons nyeste VR-system er forholdene lagt til rette for fantastiske bilder i mange forskjellige situasjoner. Frontelementet med fluorbelegg er dugg-, møkk- og vannavstøtende, og beskytter mot skade.

Leveres med:

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.