Batterigrep MB-D18 til D850

Nikon Batterigrep MB-D18 til D850

1035659
4 922 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MB-D18 er et vann- og støvtett flerfunksjonsbatteripakke som øker bildehastigheten og forlenger den fristående drifttiden til din Nikon D850.

Når MB-D18 brukes sammen med det oppladbare litiumionbatteriet EN-EL18B (+ batterideksel BL-5) øker MB-D18 den maksimale bildehastigheten for D850 fra 7 til 9 bps. På kun en oppladning av denne batteripakken kan du ta opp til 5000 bilder og ta opp omtrent 210 minutter video. MB-D18 gir også et stødigere grep rundt kameraet når du fotograferer i vertikal modus. En alternativ avtrykker, multivelger og AF-startknapper letteregjør bruken når kameraet holdes i vertikal modus. Batteripakken har også et ekstra oppsett av hoved- og sekundærratt.

Kompatible kameraer:

  • Nikon D850

Kompatible batterier:

  • 6x AA-batterier med MS-D12
  • 1x EN-EL15 med MS-D12EN
  • 1x EN-El18 med BL-5

Leveres med:

  • MB-D18 batterigrep
  • Batteriholder MS-D12EN
  • Batteriholder MS-D12

 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.