Nikon Batterigrep MB-D18 til D850
Artikkelnummer: 1035659

Nikon Batterigrep MB-D18 til D850

Batterigrep MB-D18 til D850

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
5 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Batterigrep MB-D18 till Nikon D850, et vann- og støvtett flerfunksjonsbatteripakke som øker bildehastigheten og forlenger den fristående drifttiden til din Nikon D850.

Når MB-D18 brukes sammen med det oppladbare litiumionbatteriet EN-EL18B (+ batterideksel BL-5) øker MB-D18 den maksimale bildehastigheten for D850 fra 7 til 9 bps. På kun en oppladning av denne batteripakken kan du ta opp til 5000 bilder og ta opp omtrent 210 minutter video. MB-D18 gir også et stødigere grep rundt kameraet når du fotograferer i vertikal modus. En alternativ avtrykker, multivelger og AF-startknapper letteregjør bruken når kameraet holdes i vertikal modus. Batteripakken har også et ekstra oppsett av hoved- og sekundærratt.

Kompatible kameraer

  • Nikon D850

Kompatible batterier

  • 6x AA-batterier med MS-D12
  • 1x EN-EL15 med MS-D12EN
  • 1x EN-El18 med BL-5

Leveres med

  • MB-D18 batterigrep
  • Batteriholder MS-D12EN
  • Batteriholder MS-D12

 

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.