Nikon Battery chamber cover BL-7
Artikkelnummer: 1054309

Nikon Battery chamber cover BL-7

Batteriluke for Nikon EN-EL 18d og Z9

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Batteriluke beregnet for bruk med EN-EL18d
  • Trengs for å bytte batteri raskt i kameraet
429 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Batteriromdeksel beregnet for bruk med Nikons oppladbare litiumionbatteri EN-EL18d og Nikon Z9. Dekselet er koblet til den ene enden av batteriet slik at du raskt kan fjerne batteriet fra kameraets batterirom når du skal bytte batteri. Bytt ut batteriet på noen få sekunder ved å ha et ekstra batteri med en ekstra ladespor.

Fordeler

  • Batteriromdeksel beregnet for bruk med EN-EL18d
  • Trengs for raskt å kunne bytte batteri i kameraet

Leveres med

  • Nikon Battery camber cover BL-7
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.