-20% med rabattkode
Artikkelnummer: 1023858

Nikon Blits SB-5000

Blits SB-5000

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Blitsen er kompakt, lett og kan festes på kameraets tilbehørssko
 • Trådløs radiostyring og klarer radiosignaler på opp til 30 meters avstand
 • Enkel å håndtere, praktisk å bruke på kameraet
8 320 NOK

-20% med rabattkode

Akkurat nå får du 20% rabatt på dette produktet. Oppgi kampanjekoden: TECHHALL i kassen for å benytte deg av rabatten. Kampanjen varer frem til 19. juni og i et begrenset antall.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon SB-5000
SB-5000 er en rask, pålitelig og allsidig blits som kan håndtere de mest krevende situasjoner. Den er kompatibel med Nikons kamera i FX- og DX-format samt Nikon Creative Lighting System. Blitsen er kompakt, lett og kan festes på kamers tilbehørssko eller brukes som trådløs kontrollenhet eller fjernblits. Den har også trådløs radiostyring og klarer radiosignaler på opp til 30 meters avstand hvilket innebærer at den kan brukes selv om det ikke finnes en rett luftlinje mellom master- og slave-enheten.

I kombinasjon med den trådløse fjernkontrollen WR-R10 (selges separat) får du støtte for opp til seks grupper med SB-5000-enheter og optisk styring med eldre blitser så du kan avfyre en eller flere blitser i stort sett hvilken som helst kombination. Blitsen klarer opp til 120 bilder per 5-sekundersintervall eller 84 bilder per 3-sekundersintervall og har et innebygget kjølesystem med temperaturkontroll som gjør at du kan ta over 100 bilder i rask serie på full effekt.

SB-5000 leveres med harde lysrør- og glødepære-fargefilter av plast, som er merholdbare, tåler mer varme og er lettere å bruke enn konvensjonelle filter av filmtype. Blitsen kjenner automatisk igjen disse to fargefilterne og stiller inn optimal fargetemperatur på kamera henhold filterinformasjonen fra SB-5000.

Fordeler:

 • Ledetall på 34,5 og et zoomområde på 4–200 mm (14 mm med innebyggd vidvinkelspreder) i FX-format
 • Stor og lettlest informasjonsdisplay
 • Kan vinkles ned 7° eller opp 90° og vris 180° horisontalt til både venstre og høyre
 • Smidige kontroller og menyer - enkel å håndtere, praktisk å bruke på kamera
 • Tre lysmønster gir full kontroll over blitsens spredning


Leveres med:

 • AS-22 blitsfot
 • SW-15H Nikon Bouncer
 • SZ-4FL lysrørfilter
 • SZ-4TN glødelampefilter
 • SS-5000 myk veske
 • Tilbehørsveske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen