Nikon Nikkor Z 17-28mm f/2,8
Nikon Nikkor Z 17-28mm f/2,8
Artikkelnummer: 1057456

Nikon Nikkor Z 17-28mm f/2,8

Lyssterk ultravidvinkel zoomobjektiv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Stor konstant blenderåpning på f/2,8
  • Minste fokusavstand på kun 19 cm
  • Lett - veier kun 450 gram
15 409 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lett og kompakt vidvinkelzoomobjektiv for fullformat speilløse kameraer: NIKKOR Z 17-28 mm f/2,8. Perfekt for reiser, arrangementer og kreative reportasjer, dette lyssterke zoomobjektivet med ultravidvinkel gir fotografer og videografer flere kreative muligheter – og mindre å ha med seg.

Fordeler

  • Stor konstant blenderåpning på f/2,8
  • En minste fokusavstand på kun 19 cm
  • Autofokusen er rask, jevn, stille og presis
  • Ni blenderblader for stor og vakker bokeh
  • Lett - veier kun 450 gram
  • Værbestandig

Ta bilder med ekstreme detaljer

Fra fantastiske landskap til nærbilder som fyller hele bildeflaten. NIKKOR Z 17-28mm f/2,8 passer brukere som ønsker å fortelle forskjellige visuelle historier fra et unikt synspunkt. Landskap eller urbane miljøer. Store himmelstrøk eller gatescener. Arkitektur eller interiør. Med brennvidden på 17-28 mm kan fotografer ta detaljerte vidvinkelbilder som holder alt de ønsker – eller leke med proporsjonene og overdrive perspektivet. Filmskapere kan la seerne komme rett inn i handlingen ved å starte med brede åpningsbilder, eller skape en følelse av romslighet i små rom.

Designet for selvsikker, kreativ vidvinkelfotografering

NIKKOR Z 17-28 mm f/2,8 er designet for selvsikker, kreativ vidvinkelfotografering, og er både allsidig og enkel å bruke. Den konstante blenderåpningen på f/2,8 er flott for å fotografere i tilgjengelig lys eller jobbe kreativt med lukkerhastigheter – og objektivet produserer stor, vakker bokeh når du fotograferer vidåpent. Brukere som ønsker å fange dramatiske vidvinkelperspektiver vil ha stor nytte av minimum fokusavstand på kun 0,19m, som gir skarpe og klare resultater på nært hold. I tillegg gjør ringen for vidvinkelzoom det praktisk og stabilt å komponere bildene. Og Nikons responsive autofokus fokuserer raskt på motiver, enten de er i forgrunnen eller i bakgrunnen.

Leveres med

  • Nikon Nikkor Z 17-28mm f/2,8
  • Frontlinsedeksel (LC-67B)
  • Bakre objektivdeksel (LF-N1)
  • Solblender (HB-107)
  • Linsedeksel (CL-C1)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen