Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3
Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3
Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3
Artikkelnummer: 1060188

Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3

Allsidig telezoomobjektiv med kraftig bildestabilisator

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Nøyaktig og lydløs autofokus
 • Minste fokusavstand på 130 cm
 • 5,5 trinn bildestabilisering
24 977 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR er overraskende lett og fleksibel, noe som passer for entusiaster som liker å fotografere mange forskjellige typer motiver. Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR supertelezoomobjektiv når enda lenger, og dekker enkelt de mest populære brennviddene for fotografering av dyreliv, fugler og fly, samtidig som den gir fleksibilitet for sport- og landskapsfotografering.

Fordeler

 • Allsidig supertelezoomobjektiv
 • Minste fokusavstand på 130 cm
 • Nøyaktig og lydløs autofokus
 • Kompakt og lett: veier kun 1955 g
 • 5,5 trinn vibrasjonsreduksjon
 • Forsegling beskytter mot støv og vanndråper

Kraftig, innebygd vibrasjonsreduksjon

Den kraftige, innebygde vibrasjonsreduksjonen gjør bildene stabile, og den interne zoomfunksjonen muliggjør balansert fotografering: zoom inn eller ut og panorer eller tilt selv uten stativ. Monter Z-TELEKONVERTER TC-2.0x på objektivet og du får en enorm rekkevidde på 1200 mm selv om du fotograferer uten stativ.

Kompakt og værbestandig

Fordi objektivet veier så lite og har pålitelig værbeskyttelse, er det veldig enkelt å ta med seg overalt. Superteleobjektivet Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR veier ca 1955 g. Ønsker du å utvide dine kreative muligheter uten å måtte betale for et profesjonelt objektiv, vil dette objektivet bringe deg både nærmere motivene og det perfekte bilde.

Film på lang avstand

Ta bilder på lange avstander med stille fokus og bildestabilisering. Ta enkelt opp filmsekvenser med pen, komprimert bakgrunn.

Pålitelig værtetting beskytter mot støv og vanndråper

Pålitelig forsegling som beskytter mot støv og vanndråper, og objektivhuset beveger seg ikke ved zooming så det er ikke så mange steder for støv å samle seg. Frontelementet er beskyttet av Nikons fluorlag.

Leveres med

 • Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
 • Veske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK