NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

1047623
  • Fotografer alt fra vidvinkel til telezoom
  • Kompakt og lett design
  • Lyssterk blender som leverer en myk og liten dybdeskarphet
  • Stille autofokus, perfekt for filming
  • ARNEO-belegg som gjør bildene dine klarere
  • Fluorittbelegg som støter vekk støv, smuss og fukt
10 986 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
UV-Filter 67mm PD WMC
Pusseklut mikrofiber
11 504 NOK
NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
ND-filter ND64 Slim HD IR-Cut 67mm (6 trinn)
11 904 NOK

Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Vidvinkeltelezoom-objektiv fra Nikon, som med sitt kompakte design definitivt blir din beste venn på reisen. Takket være den integrerte vibrasjonsreduseringen kan du holde opp til 4,5 ganger lenger lukktertid og virkelig fange detaljene selv i de aller mørkeste øyeblikkene. Objektivet har også et ARNEO-belegg, noe som beskytter mot ghost-effekter og linseoverstråling, samt et fluorittbelegg som støter vekk støv, smuss og fukt. 

Passer for alle moduser

NIKKOR 24-200mm f/4-6,3 kan gi deg alt fra brede landskapsbilder til raskere sportsøyeblikk der du helt ikke kan gå glipp av noe. Den passer dog like godt til portrettfotografering takket være sin lyssterke blender som leverer liten og myk dybdeskarphet. Objektivets stille autofokus og jevne blenderkontroll gjør det også ideellt å filme med. Forvent svært skarpe bilder og filmer.

Beskyttet for dine eventyr

Når du fotograferer i vidvinkel og i direkte sollys kan det oppstå en såkalt ghost-effekt, eller linseoverstråling. Dette objektivet er utstyrt med et ARNEO-belegg som forhindrer nettopp dette. Bildene blir klarere og mer virkelighetstro, og du slipper helt enkelt uønskede overraskelser. Objektivet er også tettet med et fluoritt-belegg, noe som gjør at det effektivt støter vekk støv, smuss og fukt, slik at du kan kjenne deg trygg på utstyret ditt, uansett hvor du er.

Vibrasjonsredusering

Når du fotograferer i lavere lysforhold og vil slippe resultat med støy kan du med dette objektivet skru ned ISOen og beholde opptil 4,5 ganger lenger lukkertid. Dette gjør at resultatet blir betydelig skarpere, mer detaljtrikt og med mindre støy. Når du istedet filmer hjelper objektivet deg til å få et jevnt og skarpt resultat, selv om det ikke alltid er lett å holde kameraet stille. 

Leveres med

  • ObjektivveskeCL-C1
  • Solblender HB-93
  • Fremre objektivlock LC-67B
  • Bakre deksel LF-N1 for Nikon-objektiv med Z-fatning

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.