Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Ultrakompakt telezoomobjektiv til fullformat

1047623
  • Fotografer alt fra vidvinkel til telezoom
  • Kompakt og lett design
  • Lyssterk blender som leverer en myk og liten dybdeskarphet
  • Stille autofokus, perfekt for filming
  • ARNEO-belegg som gjør bildene dine klarere
  • Fluorittbelegg som støter vekk støv, smuss og fukt
10 947 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Verdipakke

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
UV-Filter 67mm PD WMC
Pusseklut mikrofiber
11 445 NOK
NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
WR UV Filter 67mm
Veske Lens Case Duo 10 svart
12 005 NOK

Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Vidvinkeltelezoom-objektiv fra Nikon, som med sitt kompakte design definitivt blir din beste venn på reisen. Takket være den integrerte vibrasjonsreduseringen kan du holde opp til 4,5 ganger lenger lukktertid og virkelig fange detaljene selv i de aller mørkeste øyeblikkene. Objektivet har også et ARNEO-belegg, noe som beskytter mot ghost-effekter og linseoverstråling, samt et fluorittbelegg som støter vekk støv, smuss og fukt. 

Passer for alle moduser

NIKKOR 24-200mm f/4-6,3 kan gi deg alt fra brede landskapsbilder til raskere sportsøyeblikk der du helt ikke kan gå glipp av noe. Den passer dog like godt til portrettfotografering takket være sin lyssterke blender som leverer liten og myk dybdeskarphet. Objektivets stille autofokus og jevne blenderkontroll gjør det også ideellt å filme med. Forvent svært skarpe bilder og filmer.

Beskyttet for dine eventyr

Når du fotograferer i vidvinkel og i direkte sollys kan det oppstå en såkalt ghost-effekt, eller linseoverstråling. Dette objektivet er utstyrt med et ARNEO-belegg som forhindrer nettopp dette. Bildene blir klarere og mer virkelighetstro, og du slipper helt enkelt uønskede overraskelser. Objektivet er også tettet med et fluoritt-belegg, noe som gjør at det effektivt støter vekk støv, smuss og fukt, slik at du kan kjenne deg trygg på utstyret ditt, uansett hvor du er.

Vibrasjonsredusering

Når du fotograferer i lavere lysforhold og vil slippe resultat med støy kan du med dette objektivet skru ned ISOen og beholde opptil 4,5 ganger lenger lukkertid. Dette gjør at resultatet blir betydelig skarpere, mer detaljtrikt og med mindre støy. Når du istedet filmer hjelper objektivet deg til å få et jevnt og skarpt resultat, selv om det ikke alltid er lett å holde kameraet stille. 

Leveres med

  • ObjektivveskeCL-C1
  • Solblender HB-93
  • Fremre objektivlock LC-67B
  • Bakre deksel LF-N1 for Nikon-objektiv med Z-fatning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.