Kampanje
Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/4 S

Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/4 S

NIKKOR Z 24-70mm f/4 S

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Skarp normalzoom til Nikon Z-systemet
  • Konstant blender gjennom hele zoomen
  • FN-ring for kontroll av fokus eller annen valgt funksjon
11 290 NOK12 290 NOK

Nikon Winter Save

Reduserte priser på utvalgte produkter!

I løpet av vinteren har vi reduserte priser på flere utvalgte produkter fra Nikon! For å se produktene som inngår i kampanjen, klikk på "les mer". Kampanjepriser gjelder t.o.m 15/1 - 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

NIKKOR Z 24-70 mm f/4 S er en praktisk normalzoom som passer til flere forskjellige situasjoner. Blenderåpningen på f/4 gir objektivet mindre vekt og enklere håndtering enn f/2.8-objektiver. Objektivet har rask, stillegående autofokus som fungerer utmerket til video og objektivet har en ekstra kompakt transportmodus. Fokusringen er satt til å justere fokus som standard, men kan også benyttes til ulike andre funksjoner.

Fordeler:

  • Rask og stillegående autofokus
  • Fleksibel størrelse
  • Justerbar fokusring
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK