Nyhet
Artikkelnummer: 1101349

Nikon Nikkor Z 35mm f/1,4

Lyssterkt fullformatobjektiv perfekt for gatefotografering

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Lyssterk f/1,4-blender
 • Rask og lydløs autofokus
 • Kort nærgrense på 0,27m
8 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon Nikkor Z 35 mm f/1,4 fullformatobjektiv med fast brennvidde er kompakt, lyssterkt og skarpt, og alltid klart til å fange øyeblikket fra et klassisk perspektiv. Det er perfekt for gatefotografering, reisereportasjer eller eventer – og også for filming. Både fotografer og filmskapere kan glede seg over stor fleksibilitet i kreativt arbeid med naturlig lys og ubegrenset bærbarhet takket være den lette designen.

Fordelene

 • Klassisk 35 mm brennvidde
 • Lyssterk blender på f/1,4
 • Kort nærgrense på 0,27 m
 • Rask og stillegående autofokus
 • Lett og kompakt - veier bare 415 g
 • Værbestandig konstruksjon

Lyssterkt 35 mm fullformatobjektiv

Få objektiver er så allsidige som et lyssterkt 35 mm-objektiv med fast brennvidde, og Nikkor Z 35 mm f/1,4 er det første Z-objektivet fra Nikon med en kreativ blenderåpning på f/1,4 som gir ekte fleksibilitet ved fotografering i eksisterende lysforhold. Fotografer og filmskapere kan bruke den maksimale blenderåpningen på f/1,4 og fange en stor, nydelig myk bokeh som er perfekt for spontane portretter eller miljøportretter som får motivet til å skille seg ut, men også for kreative bilder i motlys. Motiver i svakt lys kan fanges med enestående klarhet og skarphet, og kortere lukkertider kan brukes til å fryse bevegelser uten at det går på bekostning av lysstyrken.

Perfekt for gatefotografering

Enten fokuset er på visuell komposisjon eller fortellende dybde, trives gatefotografering med det uventede - og Nikkor Z 35 mm f/1.4-objektivet er klart til å fange øyeblikket når alle brikkene faller på plass. Objektivet reagerer alltid raskt med en jevn og stabil autofokus. Med en nærgrense på bare 0,27 m har du god plass til å gå frem og ta skarpe bilder av spennende detaljer som fyller hele rammen, eller til å filme på trange steder. Dessuten har dette 35 mm fullformatobjektivet en lett konstruksjon og er tett, noe som er en fordel for alle som vil ha friheten til å gå lenger og utforske hva som venter rundt neste hjørne, uansett vær.

Leveres med

 • Nikon Nikkor Z 35 mm f/1,4
 • Objektivdeksel foran og bak
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen