Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S
Artikkelnummer: 1057920

Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S

Profesjonelt superteleobjektiv med innebygd telekonverter

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innebygd telekonverter – 1,4x
 • Utrolig rask og nøyaktig autofokus
 • Innebygd vibrasjonsreduksjon - opptil 5,5 trinn
194 966 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

NIKKOR Z 600 mm f/4 TC VR S er et profesjonelt superteleobjektiv med innebygd telekonverter og AF-ytelse på høyeste nivå. Takket være optikkens høye ytelse er bildekvaliteten alltid enestående, enten du fotograferer på 600 mm eller på 840 mm med den innebygde 1,4x-telekonverteren aktivert. Dette superteleobjektivet passer perfekt for de som jobber med å fotografere krevende situasjoner som rask motorsport eller naturens uforutsigbare natur.

Fordeler

 • Innebygd telekonverter – 1,4x
 • Fantastisk fin bokeh med sine 9 blenderblader
 • Utrolig rask og nøyaktig autofokus
 • Innebygd vibrasjonsreduksjon - opptil 5,5 stopp med Nikon speilløse systemkameraer med støtte for synkronisert VR
 • Tilpassbar Fn-knapp
 • Værbestandig - kan brukes i alle miljøer
 • Veier kun 3260 gram

Avansert konstruksjon

Silky Swift-fokussystemet gir virkelig rask og utrolig stillegående autofokus med presis motividentifikasjon og sporing. Og Nikons bransjeledende anti-reflekterende meso-amorfe belegg forhindrer skyggebilder og objektivrefleks selv når du fotograferer scener med flere direkte lyskilder i bildet. Den kraftige innebygde vibrasjonsreduksjonen gir opptil 5,5 stopp med kompensasjon for stabile bilder i enhver situasjon, mens de tilpassbare kontrollene betyr eksepsjonell allsidighet.

Innebygd telekonverter

Fotografer som trenger lengre rekkevidde kan aktivere den innebygde 1,4x telekonverteren direkte uten å måtte endre opptaksposisjon eller ta øynene fra søkeren. For enda lengre rekkevidde kan du kombinere NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S med Z-seriens 1,4x og 2,0x telekonvertere.

Perfekt balansert

NIKKOR Z 600 mm f/4 TC VR S er perfekt balansert når du fotograferer med eller uten stativ, med tyngdepunktet sentrert på stativbasen. Dette gjør den stabil å bruke og betyr mindre belastning på holdningen din.

Bygget for å vare

Tøffe miljøer blir enkle å håndtere takket være den omfattende værbeskyttelsen. Gummitetninger holder støv, skitt og fuktighet borte fra alle bevegelige deler og objektivfestet. Frontlinseelementet er utstyrt med Nikons smussavvisende fluorbelegg som avviser olje, fuktighet og flekker, noe som gjør det enkelt å tørke av. Dette superteleobjektivet har også en imponerende lett konstruksjon. Og dimensjonene er kompakte nok til at objektivet får plass i en kameraveske som oppfyller de fleste flyselskapers krav til håndbagasje.

Leveres med

 • NIKKOR Z 600 mm f/4 TC VR S
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
 • Objektivveske
 • Rem LN-3
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.