Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR
Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR
Artikkelnummer: 1059551

Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3,5-5,6 PZ VR

Kraftig zoomobjektiv med ultravidvinkel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Dynamisk brennviddeomfang på 12-28 mm
 • Kraftig intern zoom
 • Minimum fokusavstand på kun 19 cm
4 720 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon NIKKOR Z DX 12-28 mm f/3,5-5,6 PZ VR er det første kraftige zoomobjektivet i Z-serien med ultravidvinkel. Dette kraftige zoomobjektivet i DX-format er kompakt og velbalansert, optimert for filming, og også utmerket for å ta kreative øyeblikksbilder. Det allsidige zoomområdet gjør det perfekt for DX-kamerabrukere som ønsker et lett zoomobjektiv med bred nok vinkel til å lage vlogger.

Fordeler

 • Dynamisk brennviddeomfang på 12-28 mm
 • Zoom uten å berøre objektivet
 • Minimum fokusavstand på kun 19 cm
 • 4,5 nivåer av innebygd vibrasjonsreduksjon
 • Værforseglet for beskyttelse mot støv og vanndråper
 • Kompatibel med 67 mm filtre

Automatisk zoomfunksjon

Det brede brennviddeområdet på 12-28 mm gjør dette kraftige zoomobjektivet perfekt for vloggere, filmskapere og fotografer som ønsker å få hele motivet, eller seg selv, inn i komposisjonen. Den automatiske zoomfunksjonen gjør at zoomen kan fjernstyres, noe som er optimalt for de som filmer sine egne vlogger eller bruker en opphengsanordning (gimbal) for å filme. Brukere kan zoome helt uten å berøre objektivet, og de kan velge mellom elleve forskjellige zoomhastigheter, som tilsvarer hver kreativ nyanse i synet, fra en langsom zoom inn for å bygge en stemning til en rask zoom inn på reaksjonen på noens ansikt.

Kreativ med vidvinkel

Dette reisevennlige objektivet veier bare 205 g, noe som gjør det enkelt å bære rundt og lett nok for de fleste monteringer. Objektivet verken forlenges eller forkortes når du fokuserer eller zoomer, noe som gir optimal balanse når du fotograferer uten stativ, og eliminerer behovet for å rebalansere et feste etter zooming. Objektivets innebygde vibrasjonsreduksjon sørger for klare, skarpe bilder enten du går og snakker mens du filmer eller panorerer uten stativ. Minimum fokusavstand på bare 19 cm gir skarpe resultater når du fotograferer nært et motiv, perfekt for å bli virkelig kreativ med vidvinkel.

Leveres med

 • NIKKOR Z DX 12-28 mm f/3,5-5,6 PZ VR
 • Fremre og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen