Batterigrep til Nikon Z7 II og Z6 II

Nikon Power Battery Pack MB-N11 for Z7 II & Z6 II

1049647
4 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Power Battery Pack MB-N11 for Z7 II & Z6 II
EN-EL15B 2000mAh Nikon kamerabatteri
Dobbellader til EN-EL15, Nikon
6 384 NOK
Power Battery Pack MB-N11 for Z7 II & Z6 II
Battery Holder 2
EN-EL15C
5 543 NOK

Batterigrep for Nikon Z7 II og Z6

Et batterigrep lar deg bruke flere batterier samtidig og få et større og mer robust grep. Det hjelper spesielt når du bruker kameraet på høykant da du får ekstra knapper akkurat der de skal være.

Fordeler

  • Passer til Nikon Z7 II og Z6 II
  • Gir et komfortabelt grep
  • Gjør det spesielt enklere når du tar bilder vertikalt (portrettmodus)
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.