Nikon Z30
Nikon Z30
Nikon Z30
Nikon Z30
Nikon Z30
Artikkelnummer: 1056650

Nikon Z30

Kompakt vloggkamera med kreative funksjoner og høy ytelse

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Høyoppløselig APS-C CMOS-sensor med 20,9 MP
 • Perfekt for livestreaming og vlogging
 • Stor vinklet 3” berøringsskjerm
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon Z30 gjør med sitt brukervennlige system spranget fra å lage innhold med smartenheten din til et systemkamera kortere. Det er et kompakt systemkamera tilpasset deg som brenner for å lage innhold i alle dens former. Z30 er designet for å levere høy bildekvalitet, enten det er stillbilde, video eller live streaming, i et kompakt format slik at du enkelt kan ha det med deg på alle dine eventyr. Kameraets vinklede og roterbare skjerm, bildestabilisering og superrask autofokus er bare noen av de få tingene som gjør det til et perfekt vloggkamera.

Fordeler

 • Høyoppløselig APS-C CMOS-sensor med 20,9 MP
 • Perfekt for livestreaming og vlogging
 • Stor vinklet 3” berøringsskjerm
 • Ta opp UHD-video med 4K / 30fps
 • Autofokus gjenkjenner folks øyne og dyr i både stillbilder og video
 • 11 bilder per sekund for kontinuerlig fotografering - med full AF / AE
 • Overfør filer via Wi-Fi og Bluetooth
 • Innebygd stereomikrofon - eller ekstern mikrofon
 • Støtter webkameraverktøy - bruk kameraet som et webkamera
 • Veldig lett og liten, men fortsatt veldig god ergonomisk følelse
Systemkamera designa för vloggaren

Designet for vloggeren

Z30 er optimert og utviklet for å matche behovene til den moderne vloggeren. Huset er kompakt og veier i overkant av 350 g, noe som gjør at du enkelt kan ta med deg kameraet uansett hvor du går. Den har en 3,0" vinklet berøringsskjerm som kan lukkes til kamerahuset for å beskytte mot fingeravtrykk eller riper. Denne vinklede designen betyr også at fotografering av ansiktsselfie er naturlig og inkluderer en rekke valgbare selfie-innstillinger, som AF-posisjon, eksponering og selvutløserinnstillinger som kan håndteres direkte fra berøringsskjermen. Det har også et rødt lys (tally light) foran på kameraet, slik at du alltid vet når du tar opp.

Fine portretter av mennesker og dyr

Nå kan du ta enda bedre portretter av mennesker, katter eller hunder. Øyefølende autofokus låser fokus på folks øyne slik at du kan ta perfekte portretter. Dyrefølende autofokus fungerer på samme måte på hunder og katter. Og fokuset holdes skarpt selv om motivet beveger seg. I denne modellen fungerer øyeautofokus også under video, perfekt for å holde deg i fokus under livestreamen.

Vloggkamera med otroligt vassa videospecifikationer

Gode videospesifikasjoner

Nikon Z30 kan ta opp video i 4K / 30p-oppløsning med en autofokus som gjenkjenner øynene til både mennesker og dyr. Med en ISO som går fra 100-51200 kan du filme og fotografere med gode resultater selv under dårligere lysforhold. Du kan også bruke Nikon Z30 som et webkamera med deres "Webcam Utility"-programvare - perfekt for videokonferanser.

Del enkelt materialet ditt via Wifi og Bluetooth

Med Wifi- og Bluetooth-tilkoblinger kan du fjernstyre kameraet ditt og overføre bilder direkte til telefonen for raskt å publisere dem på sosiale medier. Nikons SnapBridge-app gjør det enkelt å dele JPEG-filer og filmer mens du er på farten, eller ta stillbilder og film eksternt.

Vinklingsbar touchskärm med selfieläge

Roterbar berøringsskjerm

Den fullt roterbare og vinklede skjermen er et must når du filmer deg selv, slik at du enkelt kan sikre kvaliteten på videoene dine. Takket være den høye oppløsningen på skjermen er den perfekt for å sjekke materialet direkte i kameraet. Berøringsskjermen kan også vinkles med selfie-modus slik at du kan filme eller ta bilder av deg selv.

Livestream til publikum

Med Nikon Z30 kan du raskt og enkelt koble kameraet til datamaskinen og begynne å strømme i høy oppløsning direkte til mange forskjellige plattformer. Det er også mulig å få et rent HDMI-signal, som gjør at alle menyer forsvinner når du kobler kameraet til datamaskinen med en HDMI-kabel, med andre ord får du et rent og pent bilde.

Koppla enkelt in din kamera i datorn för att livestreama

Viktig tilbehør til kameraet ditt

For at kameraet ditt skal være klart til bruk umiddelbart når du mottar det, er det viktig tilbehør som kreves, for eksempel et minnekort for å lagre materialet ditt eller et stativ for å sette opp streamingstudioet ditt. Du finner alt tilbehøret vi anbefaler til denne modellen under fanen "passende tilbehør".

Leveres med

 • Nikon Z30
 • Kamerahusdeksel
 • Kamerareim
 • Batteri (EN-EL25)
 • Batterilader
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.