Nikon Z6 III + Nikkor Z 24-120mm f/4 S
Artikkelnummer: 1101156

Nikon Z6 III + Nikkor Z 24-120mm f/4 S

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-07-19
Butikklager:
  • 24,5 megapikslers fullformatsensor
  • 6K RAW-opptak i kameraet
  • Kraftig vibrasjonsreduksjon

Velg variant

45 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakte og robuste Z6 III er et fullformat hybridkamera som bygger videre på ånden fra Z8 og Z9. Dette kameraet er en fleksibel og kreativ kraftpakke som tilbyr utsøkt detaljerte stillbilder og 6K 60fps (RAW) filmopptak internt. Med Z6 III har man nådd et nytt ytelsesnivå for fullformatkameraer i mellomklassen. Det er en spennende oppgradering for fotografer og filmskapere som ønsker å finpusse ferdighetene sine eller satse stort på kreativitet, samtidig som utstyret forblir ultrakompakt.

Fordeler

  • 24,5 megapikslers fullformatsensor
  • 6K RAW-film i kameraet
  • Opptil 120 bilder i sekundet med AF/AE og forhåndstakning
  • AF-egenskaper på høyeste nivå
  • Kraftig vibrasjonsreduksjon
  • Vippbar skjerm med høy oppløsning
  • Værbestandig konstruksjon

Imponerende bildekvalitet til tross for sin kompakte størrelse

Z6 III gir fullformatkameraer i mellomklassen et nytt nivå av ytelse. Det er en spennende oppgradering for fotografer og filmskapere som ønsker å finpusse ferdighetene sine eller satse stort på kreativitet, samtidig som utstyret er ultrakompakt. I hjertet av kameraet finner vi verdens første delvis stablede CMOS-fullformatsensor. Den er designet for at Z6 III skal kunne produsere store resultater samtidig som det er lite og kompakt. Den leverer på alle punkter, med utrolig bildekvalitet og imponerende dynamisk omfang og fargegjengivelse.

Samme kraftige prosessor som i Z8/Z9

Den delvis stablede sensoren i Z6 III støttes av den samme EXPEED 7-prosessoren som i Z8 og Z9 - og denne kraftige duoen ligger til grunn for kameraets lynraske AF-beregninger og elektroniske lukkeroppdateringshastigheter, samt den imponerende lysfølsomheten. Stillbildefotografer får et jevnt og jevnt bilde gjennom søkeren og kan ta opptil 120 bilder i sekundet uten å bekymre seg for lukkerforvrengning. Filmskapere kan levere naturtro 6K- og 5,4K-opptak direkte fra kameraet eller lage detaljerte 4K UHD-filmer med oversampling fra 6K i kameraet. I tillegg kan både fotografer og filmskapere dra nytte av Nikons intelligente motivgjenkjenning, som oppdager og fokuserer på motivets øyne i dyre- eller menneskemoduser. Deretter kan de fortsette å fotografere langt ut i natten takket være sensorens brede ISO-område og AF-følsomhet ned til -10 EV.

Utrolig lyssterk søker

Z6 III har også den mest lyssterke elektroniske søkeren i sin klasse - og dette er det første speilløse kameraet noensinne som har en elektronisk søker med et bredt DCI-P3-fargerom. Med en slik fantastisk visning er det ingen detaljer som skjules i skyggene, og brukerne kan skape bilder direkte i kameraet og være sikre på at fargene gjengis som tiltenkt i de endelige filene.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen