Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Nikon Z9 Kamerahus
Artikkelnummer: 1050990

Nikon Z9 Kamerahus

Speilløst flaggskipkamera fra Nikon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Stacked CMOS-sensor på 45,7 megapiksler
  • Videoopptak i 8K-oppløsning
  • Sensoren har svært høy lesehastighet og eliminerer rolling shutter
69 456 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon Z9 er deres første speilløse flaggskipkamera og den mest avanserte modellen som Nikon noen gang har laget. Med den aller nyeste teknologien og kompaktheten til et speilløst system, vil Nikon Z9 ta markedet med storm. Kameraet produserer utrolige stillbilder med en stacked CMOS-sensor på 45,7 megapiksler og har en autofokus som blant annet kan identifisere og spore mennesker, dyr, fugler og kjøretøy. Nikon Z9 kan også filme i 8K/30p-oppløsning (8K/60p N-RAW vil være tilgjengelig i en firmwareoppdatering innen kort tid).

Fordeler

  • Stacked CMOS-sensor på 45,7 megapiksler
  • Sensoren har svært høy lesehastighet og eliminerer rolling shutter
  • Expeed 7-prosessoren gjør Nikon Z9 ti ganger raskere enn Nikon Z7 II
  • Autofokusen kan identifisere blant annet mennesker, dyr, fugler og kjøretøy
  • Autofokusen bruker AI-maskinlæring til å lære din type fotografering
  • 20 bilder per sekund med full AF/AE-sporing
  • Mer robust kamerahus sammenlignet med Nikon D6
  • Doble XQD/CFexpress-kortspor for utrolige overføringshastigheter
  • Bufferen kan håndtere 1000 bilder når du tar bilder i 20 bps
  • LCD-skjermen kan vippes 90 grader horisontalt og vertikalt
  • Nikon Z9 er 20 % mindre enn Nikon D6
  • Kamerahuset er helt værbestandig og har innebygd GPS
  • Z9 har et sensorskjold som beskytter sensoren når kameraet slås av

Utrolige detaljer i hvert bilde

Nikon Z9 er et kamera som tilbyr utrolig hastighet, enestående presisjon og fenomenale detaljer. Med den høye lesehastigheten til den stablede CMOS-sensoren på 45,7 megapiksler eliminerer Nikon Z9 rolling shutter fullstendig. Den elektroniske lukkeren gjør det mulig å fotografere RAW i opptil 20 bilder per sekund med full AE- og AF-sporing, og bufferen er på 1000 bilder (JPG L+Hi-efficiency RAW).

Autofokus som aldri bommer

En av spesifikasjonene for Nikon Z9 som virkelig skiller seg ut i markedet er autofokusen, da den nye Expeed 7-prosessoren gjør Nikon Z9 ti ganger raskere enn Nikon Z7 II. Autofokusen kan identifisere ni forskjellige typer motiver samtidig, inkludert mennesker, dyr, fugler og kjøretøy. Med den smarte AI-maskinlæringsteknologien lærer Nikon Z9 av atferdsmønsteret ditt, og blir raskere og mer effektiv over tid. Kameraet kommer også med den populære 3D-trackingfunksjonen for autofokus, noe som gjør det enkelt for deg å spore motivet ditt til tross for mye bevegelse – perfekt til for eksempel sport, motorsport og dyrefotografering. Med Z9 kan du ta bilder i opptil 20 bilder per sekund uten blackout i søkeren.

Ta opp video som en proff

Nikon Z9 har også utrolige videospesifikasjoner – du kan spille inn video opptil 10-bit 8K/30p direkte i kameraet med full AF / AE. Du kan også ta opp sakte film med 4K UHD-oppløsning i opptil 120p. Nikon har også kunngjort at det snart vil komme en firmwareoppdatering som lar deg spille inn N-RAW med 8K/60p-oppløsning i Z9.

Robust og brukervennlig kamerahus

Kamerahuset på Nikon Z9 er 20% mindre enn deres tidligere flaggskipmodell Nikon D6. Ved hjelp av konstruksjonen i magnesiumlegering sprer Nikon Z9 varmen, slik at kameraet ikke blir så raskt varmt i krevende situasjoner. Kameraet er robust, værbestandig og takler all slags vær – det fungerer ned til temperaturer på -10 grader. Det har også smarte hjelpemidler som opplyste knapper når du arbeider i dårligere lys, og et sensorskjold som felles opp når du slår av kameraet for å beskytte sensoren mot smuss.

Doble CFexpress/XQD-minnekortspor

Nikon Z9 har doble minnekortspor som kan håndtere både CFexpress- og XQD-kort, som er raske minnekort designet for å dra nytte av den høye kapasiteten til dagens avanserte kameraer. Med det nye RAW-filformatet (RAW) med høy effektivitet i Nikon Z9 tar filene dine bare en tredjedel av størrelsen sammenlignet med vanlige RAW-filer – perfekt når du er på jobb og trenger raske bildeoverføringer.

In camera GPS

Med den innebygde GPS-en i kameraet kan du nå tidsstemple bildene dine og til og med legge til metadata om hvor bildene er tatt. Det kan være et veldig godt verktøy når du trenger å sortere bildene dine raskt på jobb.

Kommunikasjon

Nikon Z9 har innebygd Wi-Fi og Bluetooth for trådløs overføring av filer, du kan også overføre filer ekstremt raskt via Ethernet-kabel direkte til datamaskinen. Kameraet er også utstyrt med USB-C- og HDMI-kontakter.

FTP som synkroniserer med arbeidsflyten din

Lever direkte fra sidelinjen. Med den innebygde WiFi-tilkoblingen i Nikon Z9 kan du overføre bilder direkte til en FTP-server uten å måtte bruke en separat trådløs sender. Hvis det er forbudt å bruke datamaskiner, kan du koble kameraet til en 5G-smarttelefon via USB.

Leveres med

  • Nikon Z9 kamerahus
  • Batteri (EN-EL18d)
  • Kamerahusdeksel
  • Batterilader
  • AC adapter
  • HDMI/USB kabelklemme
  • Skulderrem (AM-DC24)
  • USB-kabel (UC-E24)
  • Blitsskodeksel (BS-1)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen