NiSi

Kjøp produkter fra Nisi hos oss! Hos oss kan du kjøpe både runde og firkantede UV-filter, polarisasjonsfilter, beskyttelsesfilter, ND-filter, graderte ND-filter, Natural Night-filter, filtersystem, adapterringer og filter til droner samt tilbehør som filtervesker og filterholdere fra NiSI. Vi har et bredt utvalgav Nisis produkter for både profesjonelle brukere og nybegynnere, online og i butikk.

141 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Diameter
Størrelse
Filtertype
Styrke
Egenskaper
Passer til

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.