NiSi Filter P1 kit til Smartphones
NiSi Filter P1 kit til Smartphones
NiSi Filter P1 kit til Smartphones
NiSi Filter P1 kit til Smartphones
NiSi Filter P1 kit til Smartphones
NiSi Filter P1 kit til Smartphones
Artikkelnummer: 1039395

NiSi Filter P1 kit til Smartphones

Filter P1 kit til Smartphones

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Filterholderen passer de fleste mobiltelefoner som f.eks. iPhone og Samsung Galaxy
 • Roterbar holder for å kunne få ut optimal effekt av filteret
 • To filtere kan brukes samtidig i filterholderen
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

NiSi Filter P1 kit til Smartphones

Filter for deg som vil få mer profesjonelle bilder og videoer fra mobilkameraet. Ved å montere på polariseringsfilteret på mobiltelefonen din unngår du forstyrrende refleksjoner, samt øker kontrasten i bilder eller videoer. Med det graderte filteret kan du fremheve f.eks. himmelen eller andre lyse partier som ellers blir for lyse for mobilkameraet.

Fordeler:

 • Profesjonelle filtere tilpasset mobiltelefoner
 • FIlterholderen passer de fleste mobiltelefoner, f.eks. iPhone og Samsung Galaxy
 • Roterbar holder for å kunne få ut optimal effekt av filterene
 • To filter kan brukes samtidig i filterholderen

Graderte gråfilter:

Et gradert eller halvtonet gråfilter (Graduated Neutral Density, GND) brukes for å justere eksponeringen i en viss del av bildet, og er veldig populære innen landskapsfotografering. Filteret som leveres med P1 er GND 0,9, noe som tilsvarer 3 blendertrinn der den er som mørkest. Det firkantede filteret kan skyves enda opp- eller nedover for å plassere den mørkere delen av filteret over den lysere delen av bildet, f.eks. himmelen.

Polariseringsfilter

Polariseringsfilter fra NiSi som tar vekk reflekterende lys fra f.eks. vindu og vannoverflater. Dette resulterer i at bildeinformasjonen registreres bedre. Bruken av et slikt filter gir også bedre fargegjengivelse og kontrast. Bruken av polariseringsfilter for å intensifisere skyformasjoner har en dramatisk effekt ved landskapsfotografering. Den blå himmelen polariseres svært mye mer enn lyset som skyer sprer. Polariseringsfilter løfter også frem den dype, grønne fargen i blader, og reduserer uønsket smog ved fotografering av bymiljøer.

Leveres med

 • Filterholder
 • Polariseringsfilter
 • Gradert filter NiSi medium GND 0,9
 • Klemme for mobiltelefonen
 • Futteral
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.